x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce înseamnă Venus retrograd în Gemeni pentru dragoste și relații

Ce înseamnă Venus retrograd în Gemeni pentru dragoste și relații

13 Mai 2020   •   15:43
Ce înseamnă Venus retrograd în Gemeni pentru dragoste și relații

Similar cu toate cele 12 arhetipuri zodiacale, fiecare dintre planete joacă un rol semnificativ în viața ta. Deși expresia fiecărei planete tinde să se schimbe atunci când sunt retrograde, mitologia și esența rămân aceleași, potrivit site-ului elitedaily.com.

Dacă te întrebi ce înseamnă Venus retrograd, în mai 2020, pentru viața amoroasă, trebuie să știi că, cel mai  probabil, vor fi afectate relațiile, finanțele, valorile și plăcerea.

Planetei Venus i se mai spune și Luceafăr pentru că este cel mai strălucitor astru pe care îl vedem pe cerul nopții, apare prima când se lasă seara și dispare ultima, în zorii dimineții. 

Din punct de vedere astrologic, Venus patronează iubirea, frumusețea, zahărul, condimentele. Această planetă guvernează totul, de la încrederea în sine și sentimentul de securitate până la abilitățile voastre de a face bani, până la sistemul de valori generale. Venus îți influențează fermecul unic, stilul de seducție, moda.

În perioada când Venus este retrograd, folosește acest timp pentru a înțelege ce înseamnă pentru tine plăcerea. Ce îți aduce cel mai mult confort ?

Oricât de complicat poate părea, abundența pe care o primești în timpul acestei retrogradări depinde de cât de deschis ești să o primești. Indiferent dacă este  vorba de aspectul financiar sau romantic, totul se reduce la simțul de securitate și de valoare proprie.

Dacă nu te iubești pe tine, de ce te-ar iubi altcineva ? Dacă nu îți cunoști valoarea, cum aștepți să fii recompensat pentru eforturile depuse ? Venus poate fi dulce, dar înseamnă și afaceri.

Venus în Gemeni

Venus va fi întotdeauna Venus, chiar și atunci când călătorești prin semnul curios al Gemenilor.

Totuși, personalitatea acestei planete care caută plăcere se va schimba. Astfel încât, în cazul Gemenilor, guvernați de Mercur, Venus va găsi brusc plăcere în stimularea mentală a conexiunilor și a varietății.

Voioasă și incredibil de versatilă, Venus în Gemeni vede valoarea în conversațiile superficiale și în conexiunile eclectice.

În semnul mutabil al Gemenilor răutăcioși, planeta iubirii preferă să se dedice unui maraton de bârfe, în locul unor discuții profunde.

Uită de discuțiile serioase, despre viață și moarte, cu Venus în Scorpion, și lasă-l pe Venus în Gemeni să vorbească. Pentru că în această zodie, Venus este efervescentă. 

Nu există niciodată un moment plictisitor sau o conversație anostă atunci când zeița plăcerii călătorește prin Gemeni.

Cum îți afectează viața Venus retrograd, în mai 2020

În ziua de 13 mai, planeta dragostei își începe călătoria retrogradă prin Gemeni, unde va rămâne până pe 25 iunie.

Ciclurile retrograde sunt necesare pentru revizuirea trecutului, așa că nu te mira dacă te vei întâlni pe neașteptate cu un prieten sau fost iubit în această perioadă.

Dar, în loc să te concentrezi asupra toxicității acestei posibile reuniuni, folosește-o ca pe o ocazie pentru a reflecta, a evalua și, probabil, pentru a găsi încheierea pe care o cauți.

Gemenii sunt un comunicatori străluciți, așa că nu-ți fie teamă să-ți folosești cuvintele.

Totodată, Venus guvernează banii din contul tău bancar și din buzunar, ceea ce înseamnă că această perioadă retrogradă te poate inspira să-ți reorganizezi finanțele. Fie că este vorba despre o investiție comună sau individuală, Venus retrograd în Gemeni vrea să-ți arate valoarea în comunicarea cu o minte deschisă.

Având în vedere că planeta dragostei are de-a face cu dorința și plăcerea, dacă ești deja într-o relație, poți decide, împreună cu partenerul, să condimentați lucrurile sau poate să clarificați probleme care au fost ascunse sub preș până acum. 

Nu ar trebui să începi o relație nouă sau să investești în ceva nou, în timp ce Venus este retrograd. Nici să faci vreo schimbare radicală în această perioadă. 

Ciclurile retrograde sunt destinate revizuirii și reflectării, iar Venus guvernează toate lucrurile financiare, romantice și frumoase. Lăsați aceste aspecte să vă acapareze atenția.

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop venus retrograd gemeni