x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce probleme ai în dragoste în funcție de zodie

Ce probleme ai în dragoste în funcție de zodie

10 Aug 2017   •   12:46
Ce probleme ai în dragoste în funcție de zodie

Oricât te-ai strădui ca totul să fie roz în relația ta amoroasă, cu siguranță există momente în care tu și partenerul ajungeți să întâmpinați diverse dificultăți. Ele diferă în funcție de personalitatea fiecăruia dintre noi, iar astrele au și ele un cuvânt de spus, scrie clickpentrufemei.ro. 

Berbec
Îi ceri partenerului să te înțeleagă mereu, deși tu nu reușești să te pui în locul său. Ai pretenția să fii mai mult singură decât acompaniată, iar acest lucru poate duce la certuri grave. Încearcă să nu îl neglijezi deoarece își va pierde interesul.

Taur
Din pricina încăpățânării tale excesive, partenerul tău de viață s-ar putea să se simtă stânjenit. Vrei ca toate lucrurile să se întâmple conform dorințelor tale și nu știi să respecți opinia celui de lângă tine. Învață să fii mai flexibilă!

Gemeni
În cazul tău, problema există atunci când vine vorba de angajamente. Incepi cu greu o relație și nu ești consecventă. Să nu crezi că partenerul nu își dă seama de micile tale trădări sau de momentele în care îl minți. Mai bine pui capăt idilei din timp, dacă știi că nu mai ai nimic de salvat.

×
Subiecte în articol: zodie zodiac horoscop relaţii cupluri