x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Mesaje și urări de Sfântul Dumitru

Mesaje și urări de Sfântul Dumitru

26 Oct 2019   •   09:38
Mesaje și urări de Sfântul Dumitru

Credincioșii îl celebrează în 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, martir creștin din veacul al III-lea, care a trăit în vremea împăraților Maximian și Dioclețian.

Sărbătoarea mai este cunoscută în popor și sub numele de Sânmedru ori Sâmedru. Sfântul Dumitru este socotit a fi este patronul iernii pastorale, dar și patronul caselor și paznicul care-i apără pe oameni de fiarele sălbatice. Mai jos aveți câteva mesaje și urări cu care să le înseninați ziua apropiaților care poartă numele deosebit de Dumitru/Dimitrie/Dumitra/Dimitra.

Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

Sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Sfântul Dumitru să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Sfântul al cărui nume îl porți să-ți aducă o rază de soare, să-ți umple inima de speranță și să ai parte numai de împliniri și bucurii.

Ziua numelui tău să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani Dumitru!

„Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de................

Citește și alte mesaje

×