x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii (P) Performax, un produs la care trebuie să apelezi neapărat!

(P) Performax, un produs la care trebuie să apelezi neapărat!

15 Dec 2021   •   17:04
(P) Performax, un produs la care trebuie să apelezi neapărat!

Dorința sexuală este unică pentru fiecare individ, dar este adevărat că scăderea libidoului poate fi o adevărată durere sau catastrofă pentru unele persoane.

Bărbații cu probleme de erecție sau femeile cu nevoie constantă de stimulare, cu siguranță cunosc deja toate afrodisiacele posibile și de neimaginat. Sexualitatea este un lucru complex, dar să ai o viață sexuală grozavă este important pentru bunăstarea ta.

Unii au nevoie de produse afrodisiace precum Performax. Pentru a-ți crește libidoul și ajunge mai ușor la orgasm, trebuie să descoperi suplimentele alimentare. Pe bază de maca, ghimbir, ginseng, șofran, rodiola, guarana, vitamine și minerale și chiar afrodisiace naturale, ai totul la îndemână pentru a spune la revedere disfuncției erectile și lipsei de plăcere sexuale. Stimulant, suplimentul alimentar va restabili dorința sexuală, va ridica nivelul de testosteron într-un cuplu sau chiar va readuce această senzație de circulație sanguină incontrolabilă. Datorită acestor suplimente, performanța sexuală va fi doar mai plăcută și plăcerea va atinge cote maxime.

Pentru a recăpăta o senzație de plăcere și relații intime pline de virilitate, suplimentele alimentare sunt ideale. Dorința pentru sex, poate fi asigurată prin capsule din plante sau prin tablete mai complete. Iată care sunt cele mai bune ingrediene la care poți apela:

Ginsengul. Ginsengul este folosit în medicina chinezeasă de mii de ani pentru a trata o varietate de afecțiuni și boli. Are proprietăți tonifiante care se pare că ar avea un impact asupra testosteronului (hormonul sexual secretat de testicule) și, prin urmare, asupra libidoului.

Recunoscut pentru proprietățile sale stimulante și energizante, ginsengul este indicat în special pentru tratarea cazurilor de oboseală fizică și morală, stres și episoade nervoase, sau chiar tulburari sexuale, ceea ce îl face un aliat de preț pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

Ginkgo biloba. Se spune despre ginkgo biloba că are și proprietăți afrodisiace. Datorită efectului vasodilatator (adică ajută la dilatarea vaselor de sânge precum venele și arterele) această plantă poate promova erecția.

Maca. Mai multe studii au demonstrat acțiunea benefică a acestei plante ca regulator hormonal. Acțiunea sa îmbunătățește atât libidoul, în special la bărbați, cât și performanța sexuală. La femei, maca ajută la combaterea frigidității și la îmbunătățirea dorinței.

Ghimbirul. Renumit pentru numeroasele sale proprietăți benefice pentru sănătate, ghimbirul este acum recunoscut ca un Viagra natural. Într-adevăr, se spune că rizomul său, adică rădăcina sa, are proprietăți afrodisiace care ajută la stimularea activității sexuale și la redobândirea libidoului zilnic.

Mierea și lăptișorul de matcă. Mierea este un aliment care conține o mulțime de vitamine și care se pare că ar favoriza producția de testosteron. Studiile recente au demonstrat, de asemenea, efectele lăptișorului de matcă asupra fertilității, calității spermei, precum și asupra concentrației de testosteron, proteine ​​totale și glucoză din sânge.

 

 

 

×