x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Zilele norocoase ale zodiilor. Află care e zodia cea mai norocoasă!

Zilele norocoase ale zodiilor. Află care e zodia cea mai norocoasă!

08 Aug 2017   •   17:00
Zilele norocoase ale zodiilor. Află care e zodia cea mai norocoasă!

După o Lună Plină în Vărsător extrem de puternică, a venit momentul să analizăm care vor fi zodiile cu cel mai mult noroc în luna august. Printre nativi se numără una care, deși a trecut prin numeroase încercări, acum se pare că a tras lozul cel mare, scrie clicksanatate.ro.

Berbec
În luna august, vei fi tentată să lași grijile deoparte și să te bucuri mai mult de viață. Ai putea începe prin a ieși mai mult cu prietenii și a cunoaște oameni noi. Zilele norocoase sunt 10,12 și 14 august, atunci când banii și relațiile sociale vor merge ca pe roate.

Taur
Dacă ai trecut prin câteva momente neplăcute, acum e momentul să ștergi totul cu buretele și să o iei de la zero. Cu Venus pe casa iubirii, vei avea parte de clipe de neuitat alături de partenerul de viață. Ziua norocoasă este, fără îndoială, 25 august, însă dintre toți nativii, tu ești cea mai norocoasă zodie a lunii august. 

Gemeni
Te pregătești de un eveniment important în viața ta și faci tot ce îți stă în putință pentru a-l organiza până la cel mai mic detaliu. Vei primi un ajutor neașteptat din partea unei personae din trecutul tău, care îți va schimba total percepția. Zilele norocoase pentru tine sunt 16, 19 și 20 august.

Rac
Ești cu gândul la vacanță și abia aștepți să vizitezi un nou loc, care să te facă să te simți ca nou. Vei putea face asta în zilele de 23 și 28 august, atunci când e indicat să călătorești. Vei avea norocul să întâlnești persoane care să te călăuzească în drumul tău.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop zodiac zile norocoase