x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Roby Roberto şi Daniela, scenă de dragoste la mall în „Băieţi de oraş”

Roby Roberto şi Daniela, scenă de dragoste la mall în „Băieţi de oraş”

25 Oct 2017   •   19:20
Roby Roberto şi Daniela, scenă de dragoste la mall în „Băieţi de oraş”

Umorul de situație și mai ales cel de limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracția la cote maxime în cel de-al șaptelea episod al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat în această seară, de la 21.15, la Antena 1.

Imprevizibilul este cuvântul cheie în episodul șapte, situațiile pline de neprevăzut îmbinându-se perfect cu scenele în care personajele devin sentimentale și fac declarații emoționale.

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac,  este cel care surprinde pe toată lumea, el dezvăluindu-și de data aceasta și latura romantică. Acesta își scoate soția, pe Daniela, la film, în mall, unde se bucură de clipele petrecute în doi, fără copii și fără prietenii lor buni. În momentele de intimitate, cei doi nu ezită să-și declare sentimentele și să fie tandri unul cu celălalt, sărutându-se în public și tachinându-se drăgăstos.

Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize îmbinate perfect cu umor și ironie de neegalat, de Mihai Bendeac și colegii săi, în această seară, în ”Băieți de oraș”, serial difuzat la ora 21.15, la Antena 1.

×