x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Semifinala ,,Chefi la cuțite” în topul audiențelor cu peste 2 milioane de telespectatori

Semifinala ,,Chefi la cuțite” în topul audiențelor cu peste 2 milioane de telespectatori

28 Noi 2017   •   14:30
Semifinala ,,Chefi la cuțite” în topul audiențelor  cu peste 2 milioane de telespectatori
Sursa foto: MIHAI STETCU

Emoții mari aseară, atât pentru concurenți, cei trei chefi, cât și pentru telespectatorii care au urmărit cu sufletul la gură probele semifinalei sezonului 4 ,,Chefi la cuțite”. În intervalul orar în care a fost difuzată, 19.59-22.58, cea mai iubită emisiune culinară nu a avut rival. Semifinala de luni seară a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11,2 puncte de rating și 26,8 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 9.7 puncte de rating și 23.3 % cota de piață. Și la orașe Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 8.5 puncte de rating și 17,5 % cota de piață. În minutul de aur, de la 22:12, nici mai mult, nici mai puțin de 2.162.000 de români au fost cu ochii pe lupta ,,la cuțite” a celor rămași în cursă către marele titlu.

Din sute, au rămas doar zece, iar cele trei probe de foc de aseară au reușit să restabilească clasamentul la bancurile de lucru. Cei rămași în cursă au avut parte de o surpriză emoționantă înainte de a se apuca de gătit, căci cele mai dragi persoane și-au făcut apariția în platoul emisiunii pentru a-i încuraja. Printre lacrimi, dezvăluiri emoționante și un val de energie pozitivă primit de la apropiați, bucătarii au făcut primii pași spre proba numărul 1, fără a cunoaște că invitații surpriză sunt chiar cei care vor sta la masa jurizării. După ce trupele au primit ultimile indicații de la chefi, au avut de pregătit farfurii de fine dining cu carne de porc, ce au fost degustate cu un simț critic extrem de dezvoltat. Apropiații concurenților au fost cei care au votat, iar notele date de aceștia i-au făcut pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu să conștientizeze că deși familia le-a dat avânt înainte de a găti, tot ea este cea care le poate decide soarta în concurs. După primul test, Fareș Samir, din echipa verde și Irina Stratulat, din echipa portocalie și-au luat rămas bun de la coechipieri, nu înainte de a le ura succes pentru mai departe.

A doua probă a început cu și mai multe emoții, atât pentru concurenți, cât și pentru chefi: ,,Știu și eu că este extrem de greu să treci succesiv de cele trei probe”, afirma chef Cătălin. Bucătarilor li s-a dat mână liberă, iar fără o temă prestabilită, cei opt au pornit de la nivel egal. O altă provocare în drumul lor către marea finală au fost foștii concurenți talentați ai emisiunii ,,Chefi la cuțite”, câștigători și semifinaliști, ce au stat la masa jurizării. Degustarea a fost una dintre cele mai tensionate, mai ales din cauza faptului că cei trei chefi au putut să vadă doar părți din verdictul juraților, care au analizat atent plating-ul, savoarea și creativitatea fiecăruia. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au trecut și ei prin emoții fără limite, văzând că oamenii pe care i-au îndrumat în sezoanele anterioare vor da acum un verdict care nu a iertat pe nimeni. Al doilea test a oprit drumul a doi concurenți, Mihai Ionescu din echipa mov și Ionuț Chirițoiu din echipa verde, care au fost la un singur pas de a intra în ultima probă.

 

Cel de-al treilea test a început cu șanse egale pentru fiecare echipă, căci la fiecare banc de lucru se aflau câte două tunici de aceeași culoare. Cei șase concurenți și-au scos așii din mânecă în ultimele momente din competiție și au mers cu gândul spre marele premiu, nu înainte de a realiza farfurii demne de semifinală. Le-au așezat pe banda care le-a măcinat nervii timp de opt confruntări, iar diseară vor afla verdictul celebrului trio de chefi. În seara aceasta, de la ora 20:00, telespectatorii Antenei 1 vor afla care sunt cei trei bucătari care au o șansă la marele premiu, dar și cine va câștiga premiul de 30.000 de euro și titlul de câștigător al sezonului 4 ,,Chefi la cuțite”.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 27 noiembrie 2017

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite