x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Simona Gherghe revine la „Acces Direct”

Simona Gherghe revine la „Acces Direct”

08 Ian 2018   •   09:46
Simona Gherghe revine la „Acces Direct”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Începând de astãzi, 8 ianuarie, „Acces Direct” și „Xtra Night Show” revin în atenția telespectatorilor Antena 1, începând cu ora 17:00, respectiv 23:00. Cele mai fierbinți subiecte ale momentului, dezvăluirile emoționante ale invitaților, informațiile în premieră și poveștile de viață unice sunt doar o parte dintre surprizele cu care Simona Gherghe și Dan Capatos îi vor întâmpina pe cei de acasă, în anul în care cele douã producţii vor împlini 10 ani de la prima emisie.

Simona Gherghe, cunoscuta vedetă a Antenei 1, se întoarce începând de astãzi la cârma emisiunii „Acces Direct”, dupã aproape nouã luni de pauzã. Chiar dacã timpul petrecut alãturi de minunea din viaţa sa, Ana Georgia este nepreţuit, îndrãgita prezentatoare abia aştepta marea întâlnire cu telespectatorii sãi.

,,A fost cea mai frumoasă pauză, pentru că am fost alături de Ana. Au fost luni grele, dar minunate. Mi-e greu să mă rup de ea, cu siguranță orice mamă simte la fel, când se întoarce din concediul de maternitate. Probabil că o să sufăr, dar Ana trebuie să vadă că mama ei muncește pentru ea, ca ei să nu-i lipsească nimic”, povesteşte Simona, care mai spune: „mi-au lipsit adrenalină directului și interacțiunea cu cei de acasă, dar vom recupera!”.  

Tot începând de astãzi, Dan Capatos le dă întâlnire telespectatorilor la „Xtra Night Show”, în fiecare zi, de luni pânã joi, începând cu ora 23:00. Alături de echipa sa, prezentatorul le pregătește telespectatorilor sãi subiecte absolut senzaționale și le promite multe momente spumoase, în cadrul nopţilor de 10 de la Antena 1. Şi cum va fi chiar prima întâlnire din acest an, Dan are şi un mesaj pentru aceştia: „Tuturor telespectatorilor noştri fideli le urez un an XTRA!”, a declarat prezentatorul „Xtra Night Show”.  

×
Subiecte în articol: simona gherghe