Cele mai mari festivaluri de muzică house, care aduc anual în România mii de turiști străini, vor avea, anul acesta, o surpriză culinară. Paula Vals, maestră în prăjituri de la Tulcea, va aduce la cele două festivaluri plăcinta tradițională dobrogeană, pe care vrea să o promoveze ca simbol al regiunii pe care o reprezintă. Cantitatea de plăcintă pentru care s-a pregătit este impresionantă: 12 tone, în cele opt zile de concerte.
“M-am gândit că este o bună ocazie pentru a promova un produs tradițional din Dobrogea, la aceste evenimente care deja au făcut celebră România. Suntem pregătiți să facem pânnă la 1,5 tone de plăcintă pe zi și avem această capacitate. Ne vom promova zona și prin ia tradițională dobrogeană, pe care o vor purta toți angajații de la standul cofetăriei Angelo, dar asortată la pantaloni scurți și aceesorii moderne”, expică Paula Vals, director general al fabricii de dulciuri și produse culinare tradiționale Angelo.