x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole A mai rămas doar o zi până la Untold

A mai rămas doar o zi până la Untold

01 Aug 2018   •   15:03
A mai rămas doar o zi până la Untold
Sursa foto: untold.com

Mai este doar o zi până la mult aşteptatul festival Untold, când nume mari din industria muzicală vor urca pe scenele festivalului. Black Eyed Peas, The Prodigy, Armin van Buuren, The Chainsmokers, Jason Derulo, Diplo, Tiesto, Kygo, Steve Aoki, sunt doar câţiva dintre artiştii aşteptaţi.

Autorităţile asigură că, pe lângă faptul că este cel mai aşteptat festival din România, Untold va fi şi cel mai sigur. “Untold este cel mai sigur festival din România, am reuşit să creăm cea mai eficientă siguranţă a spectatorilor din Europa. Misiunea este un sistem integrat, un parteneriat între mai multe instituţii. Avem forţe suficiente, 500 de jandarmi pe zi. Vor veni în sprijin colegi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Târgu Mureş. De asemenea, vor fi instalate peste 70 de camere video de supraveghere pe întreg perimetrul festivalului, separate de cele ale stadionului Cluj Arena, care ne ajută pentru identificarea şi probarea unor fapte antisociale”, a spus şeful Direcţiei de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Liviu Uzlău, marţi, într-o conferinţă de presă.

Pe lângă numărul mare de jandarmi, vor mai fi prezenţi 450 de poliţişti, 120 de pompieri şi 60 de cadre medicale, potrivit Monitorul de Cluj.

×
Subiecte în articol: Untold 2018