x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Cluj: Organizatorii Untold pun deja în vânzare biletele pentru ediţia din 2018

Cluj: Organizatorii Untold pun deja în vânzare biletele pentru ediţia din 2018

10 Noi 2017   •   11:12
Cluj: Organizatorii Untold pun deja în vânzare biletele pentru ediţia din 2018

Organizatorii Festivalului Untold vor pune în vânzare de săptămâna viitoare biletele pentru evenimentul muzical care va avea loc în vara anului viitor, intenţia lor fiind aceea de a crea o ediţie cu şi mai mulţi artişti invitaţi decât cea din 2017.


Potrivit organizatorilor, cea de-a patra ediţie a festivalului va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018, urmând ca lista de artişti invitaţi să cuprindă aproximativ 250 de nume.

Managerul general al Untold, Bogdan Buta, a declarat joi seară, într-o conferinţă de presă, că vrea ca anul viitor să '"ridice ştacheta şi mai sus" şi să surprindă plăcut publicul. În cadrul conferinţei a fost prezentat şi un aftermovie al ediţiei din 2017.

"Cea de-a patra ediţie a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018. Urmărim să mărim capacitatea prin creşterea scenelor secundare şi prin aducerea mai multor artişti live, pentru ca să vină cât mai mulţi fani alături de noi. Anul viitor ne propunem să creştem şi numărul de artişti, de la 220 câţi au fost în 2017 la 250. Începând de săptămâna viitoare, fanii au ocazia să cumpere bilete la un preţ special, de 400 de lei, în condiţiile în care preţul final urmează să ajungă la 650 de lei", a declarat Buta.

Pe lista pentru 2018 se regăsesc numele unor artişti are au participat deja la ediţiile anterioare ale Untold, dar şi nume noi.

La cea de-a treia ediţie Untold de anul acesta au luat parte, în total, în cele patru zile ale evenimentului, peste 330.000 de persoane. AGERPRES

×