x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinatii de Weekend 5-6 septembrie

Destinatii de Weekend 5-6 septembrie

04 Sep 2015   •   20:18

Festivalul Ambasadelor

În Capitală, continuă Festivalul Ambasadelor, care a început pe 1 septembrie. Este prima ediție a fstivalului, care are ca temă Open Your Culture și promovează diversitatea culturală. În aceste zile, peste 50 de ambasade, institute culturale și comunități străine vor desfășura activități culturale și artistice, precum expoziții, demonstrații și degustări culinare tradiționale, spectacole de muzică, dansuri etc. Festivalul se desfășoară în trei locuri din Bucureși: Biblioteca Națională, Parcul Tineretului și Cinema Studio.


Festivalul pescăresc Delta din Carpați la Brașov

Astăzi, în Piața Sfatului din Brașov, începe a treia ediție a Festivalului Pescăresc Delta din Carpați. Timp de trei zile, pe scena din Brașov vor urca artiști ca Bosquito, Ducu Bertzi, Adrian Daminescu și alții. Participanții la eveniment se pot delecta cu numeroase preparate pescărești și pot gusta rețetele anului 2015.


Festivalul Folk pe pâine

În această seară, în Pecica, la 20 de kilometri de Arad, începe Festivalul Folk pe pâine. Timp de două zile, de la ora 19.00, pe scena festivalului vor urca artiști precum Ioan Gyuri Pascu, Vasile Mardare, Punct ROM, Nova Band și alții. Accesul la concerte este liber. Festivalul se desfășoară în aer liber, iar doritorii își pot campa cortul aproape de locul evenimentului.
 

×