x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Gala Premiilor MTV, anulată din cauza evenimentelor mondiale

Gala Premiilor MTV, anulată din cauza evenimentelor mondiale

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   23:45
Gala Premiilor MTV, anulată din cauza evenimentelor mondiale
Sursa foto: Hepta

Gala Premiilor MTV a fost anulată din cauza problemelor de securitate provocate de conflictele din lume. Evenimentul trebuia să aibă loc la Paris, la începutul lunii noiembrie.

Ceremonia de decernare a premiilor MTV Europe Music Awards a fost anulată din cauza unor probleme de securitate „având în vedere volatilitatea evenimentelor mondiale", au anunțat organizatorii, potrivit Sky News.

„Având în vedere volatilitatea evenimentelor mondiale, am decis să nu mergem mai departe cu MTV EMAs 2023 din precauție pentru miile de angajați, membri ai echipei, artiști, fani și parteneri care călătoresc din toate colțurile lumii pentru a da viață spectacolului. MTV EMAs sunt o celebrare anuală a muzicii globale. În timp ce urmărim cum evenimentele devastatoare din Israel și Gaza continuă să se desfășoare, acesta nu pare a fi un moment pentru o sărbătoare globală. Cu mii de vieți deja pierdute, este un moment de doliu", a anunțat decizia, un purtător de cuvânt al Paramount, compania care deține MTV.

Evenimentul trebuia să aibă loc duminică, 5 noiembrie, la Paris, iar printre nominalizații de marcă se numă vedete precum Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Miley Cyrus și Nicki Minaj.

(sursa: Mediafax)

×