x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Horia Brenciu a încheiat spectacolele de Crăciun de la Sala Palatului în lacrimi și a mulțumit publicului pentru cei 25 de ani de carieră

Horia Brenciu a încheiat spectacolele de Crăciun de la Sala Palatului în lacrimi și a mulțumit publicului pentru cei 25 de ani de carieră

11 Dec 2017   •   21:10
Horia Brenciu a încheiat spectacolele de Crăciun de la Sala Palatului în lacrimi și a mulțumit publicului pentru cei 25 de ani de carieră

„Bine ați venit la primul Crăciun împreună!”, i-a întâmpinat Horia Brenciu pe cei 12.000 de oaspeți care au venit la Sala Palatului pentru a se bucura de unul dintre cele mai frumoase spectacole susținute de artist pe 8, 9 și 10 decembrie.

Împreună cu HB Orchestra și HB Orchestra Big Band, artistul a pregătit primul său spectacol de Crăciun la Sala Palatului, repetând peste 1000 de ore, timp de 7 luni, pentru a-și încânta spectatorii cu momente frumoase. Cu un playlist de peste 30 de piese interpretate alături de 22 de instrumentiști, Horia avut mai multe premiere, una dintre ele fiind aceea că spectacolul lui a fost împărțit în două show-uri distincte. Primul cu colinde românești și străine, iar în cea de-a doua parte el a reînviat frumusețea și eleganța anilor `50, prin melodii celebre, costumele foarte frumoase purtate atât de trupa de balet și fetele din bandul „Three O`Clock”, din backing vocals, cât și de invitați, dar și prin scenografie și decor.

Artistul a pregătit pentru aceste seri speciale multe momente încântătoare, iar printre ele s-au numărat cele în care a cântat alături de Jeremy Ragsdale și Katerina Biehu, concurenții săi de la X Factor și Adina Răducan, câștigătoare X Factor, dar și cel alături de Feli. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost, cu siguranță, cel în care a cântat alături de nume mari ale scenei românești, precum Horia Moculescu, Gabriel Cotabiță și Aurelian Temișan, împreună cu care a adus un tribute artistului Dean Martin, sărbătorind astfel, alături de invitații săi, 100 de ani de la nașterea acestuia. Tot împreună, cei patru artiști au interpretat în memoria Stelei Popescu o melodie compusă de Horia Moculescu, pe versurile lui Mihai Maximilian, soțul îndrăgitei actrițe.

Printre melodiile care s-au auzit în cele trei zile de sărbătoare de la Sala Palatului s-au numărat „De ziua ta”, „Noapte de Crăciun”, în premieră „Seara ta de Crăciun”, interpretată cu grupul de copii Bravissimo și „Un Crăciun fericit”, „Jingle Bells”, „Feliz Navidad”, „Unforgettable”, „Santa Claus is Coming to Town”, „Let it Snow”, „La Boheme”, „Sway”, „That`s Amore”. Nu a lipsit nici „Last Christmas”, celebra piesă a lui George Michael, alături de trupa „Blue Noise”, care a apărut din public și a cântat mai multe colinde românești și internaționale.

Spectacolul lui Horia a stârnit multe hohote de râs, artistul creând momente pline de umor alături de trupa sa, de invitați și mai ales alături de public. El a povestit că, în familia sa, toată lumea este înnebunită după desene animate. Așa că, alături de colegii din orchestră, a avut un moment muzical foarte ... masculin, fredonând piesa „Hai afară la zăpadă”, cu vocile aferente personajelor. Și a continuat cu „The Bare Necessities”, piesa lui Baloo din „Cartea junglei”, preferata fiului său, spunând că acesta vine în fiecare dimineață la el și îl roagă să i-o cânte.

×
Subiecte în articol: horia brenciu Concert Horia Brenciu