x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ștefan Stan: „Sunt îndrăgostit. Și nu glumesc!”

Ștefan Stan: „Sunt îndrăgostit. Și nu glumesc!”

18 Iul 2015   •   07:03
Ștefan Stan: „Sunt îndrăgostit. Și nu glumesc!”

Duminică, 19 iulie, Ștefan Stan lasă hainele de scenă și îmbracă șorțul de bucătar la „Star Chef”, emisiune difuzată de Antena Stars de la 12:00. Printre dezvăluirile pe care le va face lui Nicolai Tand și Mariei Simion, Ștefan va recunoaște și că e cuprins de fiorii dragostei.

„Sunt îndrăgostit. Și nu glumesc!”, declară el. Pentru că Maria va dori să afle cât mai multe detalii despre norocoasa lui parteneră, el va dezvălui despre ea că are cam 1.70 m înălțime și părul lung.

Tot la „Star Chef”, Ștefan va ține să precizeze că merge la psiholog de când a câștigat un concurs important tocmai pentru că nu a vrut sub nicio formă să i se urce succesul la cap și să ajungă să îi trateze urât pe cei de lângă el.

De asemenea, cântărețul va povesti detalii ale vieții pe care a dus-o în SUA, cât timp a fost căsătorit cu o femeie foarte bogată.

„Nu aveam un viitor acolo, nu aveam o carieră. M-a ajutat enorm experiența de acolo pentru că mi-a schimbat mentalitatea, mi-a schimbat un pic educația, bunul simț a rămas”, declară Ștefan Stan.

×
Subiecte în articol: stefan stan star chef