x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Te pui cu blondele”, ediția de Sf. Ion: vedetele fac mărturisiri!

"Te pui cu blondele”, ediția de Sf. Ion: vedetele fac mărturisiri!

05 Ian 2015   •   14:46
"Te pui cu blondele”, ediția de Sf. Ion: vedetele fac mărturisiri!

Cel mai longeviv quiz show din istoria televiziunii din România, “Te pui cu blondele?”, și Dan Negru revin, din 7 ianuarie 2015, în prime time, la Antena 1, cu o ediție de sărbătoare. În seara de Sf.Ion, Maria Cârneci, nea Mărin și Cătălin Moroșanu sunt cei trei invitați care se vor pune cu armata celor 50 de blonde, în prima ediție a celui de-al cincisprezecelea sezon al emisiunii.

„Nici un program cu întrebări de cultură generală n-a rezistat opt ani, cât au “Blondele”. Iar secretul e că am ambalat cultura generală în divertisment ușor de digerat. Nu am avut niciodată prejudecăți legate de blonde. Am întâlnit blonde inteligente, după cum am întâlnit bărbați celebri stupizi, care nu știu să lege două cuvinte”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului “Te pui cu blondele?”.

În ediția de miercuri, Maria Cârneci povestește despre pasiunea ei pentru pescuit și ieșirile la pește, alături de soțul ei și de colegul Nelu Ploieșteanu. “Am mers cu nea Nelu, e un mare băftos la pește. Eu și soțul meu suntem utilați cu mulinete, cu tot ce trebuie, iar el, cu un băț improvizat, prinde un sac întreg de pește”, spune aceasta.

Și nu doar pasionată de pescuit este cunoscuta interpretă de muzica populară. Ea le va demonstra tuturor că e și… tobă de fotbal.

Cum a ajuns Maria Cârneci să știe atât de multe despre sportul cu balonul rotund, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 7 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”


×