x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat!

Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat!

23 Iul 2013   •   18:56
Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat!

“Cursul Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări şi să aducă vindecare în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte că pote fi mai mult decât a manifestat până acum şi vrea să îşi trăiască viaţa cu conştienţă, creativitate şi libertate”, ne spune dr. Nicoleta Svârlefus, consilier de dezvoltare personală şi spirituală certificat, astrolog, speaker inspiraţional. Cursul se desfăşoară  pe 27 şi  28 iulie, la Bucureşti.

“Acest curs îşi propune integrarea a trei teme esenţiale pentru împlinirea şi evoluţia oricărei fiinţe umane:

1. Trezirea/Conştientizarea (cunoaşterea sinelui real, divin; distincţia dintre sinele real şi cel fals; recunoaşterea programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă, punctelor de vedere cumparate de la altii, proiectiilor si judecatilor asimilate in timp, care te opresc sa fii tu)

3. Creaţia conştientă/ Manifestarea potentialului nelimitat (viaţa dincolo de judecati si suferinta, alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a mareţiei).

Programul "Traieste viata pentru care ai fost creat" te ajută să identifici povestea pe care ţi-ai spus-o despre tine, cum a luat ea naştere, ce rezultate îţi aduce. Dar oferă şi instrumentele optime pentru transformarea acestei poveşti, pentru vindecare şi eliberare de credinţele care nu-ţi folosesc sau te blochează în prezent. Schimbă percepţia despre trecut, pentru a schimba prezentul şi viitorul!” mai spune dr. Nicoleta Svârlefus.

mai multe informaţii pe www.astrocafe.ro

×