x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un aristocrat milionar a anunțat că este în căutarea unei soții tinere

Un aristocrat milionar a anunțat că este în căutarea unei soții tinere

07 Sep 2018   •   14:36
Un aristocrat milionar a anunțat că este în căutarea unei soții tinere

Un aristocrat multimilionar, care în urmă cu un an a publicat un anunț prin intermediul căruia își dorea să-și găsească o soție tânără, este încă singur și dispus să ofere din ce în ce mai mult pentru viitoarea soție, notează Daily Mail

Sir Benjamin Slade, în vârstă de 72 de ani, și-a anunțat dorința pentru prima dată în 2017, în cadrul emisiunii The Morning, în care a enumerat și caracteristicile pe care trebuie să le aibă viitoarea candidată - inclusiv că nu trebuie să fie mai înaltă de 1,70 și să aibă între 30 și 40 de ani. 
Acum, Benjamin Slade a anunțat la Good Morning Britain că tot nu și-a găsit soție, în ciuda anunțului generos. „M-am răzgândit, acum spun că vreau dragoste, vreau să-ți dau toate cardurile mele de credit, să poți să faci cumpărături până cazi”, a fost mesajul pe care l-a transmis viitoarei sale soții. „Vreau să te duc în locuri exotice și iubesc mesele grozave și mă grăbesc să merg în vacanțe secrete. Asta este oferta, o pot schimba.”, a adăugat acesta. 
Aristocratul a mai spus că este dispus să ofere afacerile sale viitoarei sale soții.
„Am o mulțime de iubite fabuloase, dar au peste 50 de ani și nu își mai doresc sau nu mai pot avea copii. Cred că este foarte important să ai copii și o familie.”, a mai spus Benjamin Slade. 

 

 

×