x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Auto news: DS3, în România

Auto news: DS3, în România

de Sebastian S. Eduard    |    30 Apr 2010   •   00:00
Auto news: DS3, în România

Explozie de rafinament, săptămâna trecută, la lansarea Citröen DS3, în Bamboo Grand Ballroom. Evenimentul a fost subliniat printr-o prezentare de modă Cătălin Botezatu, dar şi prin prezenţa a numeroase vedete autohtone.

Dani Oţil alături de colega sa de la matinal, Daniela Crudu, Luana Ibacka (Fermier caut nevastă - Prima TV), Dana Rogoz (State de Romania - ProTV), Laura Cosoi (Aniela - Acasă TV), Oana Roman şi sora sa, Catinca, Codruţ Keghes (aka Dezbrăcatu' de la Cronica Cârcotaşilor), Roxana Iliescu (B1TV), Bianca Ioniţă (Kanal D). Atmosfera "Anti Retro" a fost completată şi de expoziţia de pictură modernistă a artistului Francisc Chiuariu.

Citröen DS3 va putea fi achiziţionat din showroom-urile din România, la preţuri care pornesc de la 14.790 de euro cu TVA inclus, modelul fiind disponibil în trei variante de echipare - Chic, So Chic şi Sport Chic. Noul model este disponibil cu cinci variante de motorizări, trei pe benzină şi două diesel. La exterior, în funcţie de versiunea aleasă, sunt propuse 38 de combinaţii de culori de caroserie şi plafon şi până la 12 modele de jante.

×
Subiecte în articol: auto