x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul BMW Seria7 - Plăcerea este totul...

BMW Seria7 - Plăcerea este totul...

de Sebastian S. Eduard    |    07 Mai 2010   •   00:00
BMW Seria7 - Plăcerea este totul...

Când mergi cu o seria 7, ai o mare problemă: nu ştii ce scaun să alegi. Aproape că îţi vine să îl înţelegi pe milionarul român care, în felul său retardat, după ce îşi cumpără o maşină de lux vrea să o şi conducă.

Explicaţia e simplă. Într-o seria 7 te simţi excelent atât în faţa volanului, cât şi pe bancheta din spate prevăzută - printre altele - cu masaj, ecrane LCD sau cine ştie ce alte gadgeturi...

Să o luăm cu începutul: soliditate şi dinamicitate, confort chiar excesiv, finisări de mare clasă, o mie de reglaje (printre altele, patru setări de la confort la sport+, care schimbă complet suspensiile-cutia-acceleraţia), sistem entertainment profesional pentru locurile din spate, sisteme GPS, controlul dinamic al tracţiunii, BMW night vision.

Evident că unele dintre aceste bunătăţi sunt opţionale, altele nu - ceea ce înseamnă că preţul de pornire este undeva pe la 70.000 de euro, la care dumneavoastră adăugaţi cât vă ţine punga. Chiar şi 30.000. De remarcat, printre altele, consumul redus, specific tuturor propulsoarelor BMW. Nu că ar conta cât consumă un astfel de mic avion, pentru că plăcerea este totul, nu-i aşa?

Noi am testat
Motorizare: 740d/306 CP
Acceleraţie: 0-100 km/h: 6,3 s
Viteza maximă: 250 km/h
Cutie: automată
Consum: 9,0/5,7/6,9 l

×
Subiecte în articol: auto