x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    09 Iul 2009   •   00:00

Orice ar spune cârtitorii, în piaţă ai ce cumpăra. Bani nu prea ai, pentru că preţurile sunt foarte mari pentru perioada asta de cumpărături.



Da­că-ţi pui în gând să faci o musaca de vi­­ne­te trebuie să cumperi un kg de car­ne de porc cu 16 lei, din hală, 500 g cea­­pă cu 1 leu, o legătură de morcovi (pentru că merge şi un morcov ras în tocătură), tot cu 1 leu. Dai 1 leu pe ver­­deaţă şi te opreşti la vinete. Pre­ţuri de Cristale Swarovski! Cele mai amărâte sunt cu 5 lei kilogramul! Mai măricele?... Fără 7 lei nici nu le poţi ve­dea! Ce să faci? Cumperi trei vinete, cu 6 lei, din cele mai mari şi mai scum­­­pe. Cumperi 2 kg de roşii cu 3 lei kilo­gramul, deci dai 6 lei, pentru mu­sa­ca, şi o salată şi un kilogram de ar­dei graşi, tot cu 3 lei, pentru o salată de ar­dei copţi. Mai dai şi 1 leu pe două cu­tiuţe cu iaurt - merge grozav la mu­sa­ca. Uite-aşa, cheltui 35 de lei pen­tru o musaca de vinete! Da, dar merită! (V.B)

×
Subiecte în articol: divertisment