x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii în toată ţara

Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii în toată ţara

24 Iun 2011   •   05:31
Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii în toată ţara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si racire accentuata, valabil pentru toata tara, in intervalul vineri ora 12:00 - sambata ora 18:00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Evolutia vremii in intreaga tara poata fi urmarita cu ajutorul camerelor web care transmit imagini live pe www.jurnalul.ro

Astfel, vor fi averse cu caracter torential, insotite de descarcari electrice si izolat de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 70 l/mp. De asemenea, vantul se va intensifica si trecator va avea aspect de vijelie.

Citeste si Cod galben de inundatii, incepand din aceasta seara pana duminica la pranz

In prima parte a intervalului, spun meteorologii, regiunile cele mai afectate vor fi cele din nord-vestul, nordul si centrul tarii, precum si zona montana, apoi cele din jumatatea de est. Totodata, in cursul zilei de sambata, vremea se va raci accentuat in intreaga tara.

Vremea se raceste in weekend. VEZI PROGNOZA



×