x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Conceptul de bucătărie incorporabilă, Distinctive Hosting - Un spaţiu primitor, bine utilat şi foarte "arătos"

Conceptul de bucătărie incorporabilă, Distinctive Hosting - Un spaţiu primitor, bine utilat şi foarte "arătos"

17 Mai 2007   •   00:00

Conceptul de "a ieşi in oraş cu prietenii" s-a transformat in ultimul timp in acela de "a rămăne acasă cu ei". In aceste condiţii, bucătăria este cea care a devenit locul ideal pentru petreceri sau alte activităţi ale familiei.

Conceptul de "a ieşi in oraş cu prietenii" s-a transformat in ultimul timp in acela de "a rămăne acasă cu ei". In aceste condiţii, bucătăria este cea care a devenit locul ideal pentru petreceri sau alte activităţi ale familiei. Corespunzător acestui fapt, spaţiul acesteia s-a transformat intr-un loc primitor, unde toate utilităţile sunt extrem de funcţionale, dar respectă şi criterii de ordine şi estetică. In acest spirit a fost prezentat săptămăna trecută, in Romănia, conceptul Electrolux de bucătărie incorporabilă Distinctive Hosting, un concept menit să vină in intămpinarea celor care au transformat această incăpere intr-un spaţiu central al locuinţei.

Cuptorul, plita, cuptorul cu microunde, hota, refrigeratorul de vinuri, maşina de spălat vase, dozatorul de apă şi gheaţă, televizorul şi maşina de cafea complet incorporate in mobila bucătăriei sunt toate elementele ce alcătuiesc gama de aparate electrocasnice incluse in acest concept.

STUDIU

Bucătăria Distinctive Hosting este rezultatul unui studiu online realizat in anul 2005, realizat pe un panel de 11.000 de respondenţi reprezentativi, care a urmărit să arate in ce măsură se orientează oamenii către activităţi in interiorul casei şi care este rolul jucat de bucătărie in preocupările lor zilnice.

×