x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dacia - Logan Van, provocarea utilitara

Dacia - Logan Van, provocarea utilitara

de Dragos Stoica    |    28 Ian 2007   •   00:00
Dacia  -  Logan Van, provocarea utilitara

Inlocuitor de succes pentru vechea gama Pick-Up. Cel de-al treilea vehicul din gama Logan se adreseaza investitorilor mici si mijlocii, oferind un raport pret - capacitate de incarcare fara concurenta.

Automobile Dacia a lansat marti seara ultimul produs din gama Logan. Denumita Logan Van, masina este o utilitara de tip furgon, al carei principal avantaj este capacitatea de incarcare foarte buna, aceasta ridicandu-se la valoarea de 800 kg.

IEFTINA. Segmentul de clienti carora li se adreseaza Logan VAN este alcatuit in primul rand din firmele mici si mijlocii, care pot obtine astfel cea mai buna capacitate de incarcare la cel mai mic pret de pe piata auto. Conform declaratiilor facute de responsabilii Automobile Dacia SA la prezentarea furgonului, cea mai simpla versiune (din punct de vedere al dotarilor) a lui Logan VAN poate deja fi achizitionata contra sumei de 5.600 de euro. Noua utilitara este echipata cu doua motorizari pe benzina, 1.4 si 1.6 8 supape, si o motorizare diesel 1.5 dCi, iar sistemul de franare a fost redimensionat pentru a lua in calcul capacitatea de incarcare a vehiculului.

AVANTAJE. Structura caroseriei permite o capacitate de incarcare de pana la 800 kg, valoare care se situeaza la cel mai bun nivel pentru segmentul furgonetelor. Spatiul de depozitare pe lungime este de 1.936 mm, latimea la 1.420 mm, iar inaltimea utila la 940 mm. Logan VAN este deja disponibil la vanzare in toata reteaua Dacia, fiind comercializat si in Bulgaria.

×
Subiecte în articol: auto logan