x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dacia - Vanzari peste asteptari

Dacia - Vanzari peste asteptari

02 Apr 2006   •   00:00

Lansarea pe piata, in septembrie 2004, a gamei Logan a reprezentat un moment de cotitura in industria auto romaneasca.

Lansarea pe piata, in septembrie 2004, a gamei Logan a reprezentat un moment de cotitura in industria auto romaneasca. La un an si jumatate distanta de la aparitia noului automobil, Logan a inregistrat vanzari de peste 190.000 de unitati, autoturismul urmand sa fie comercializat in 50 de tari pana la sfarsitul acestui an.

RECORD. In cursul anului trecut, Logan a fost cel mai bine vandut model din Europa Centrala si de Est, cu peste 160.000 de masini comercializate. In prezent, Dacia Logan este distribuita in 45 de tari, fiind cunoscuta sub marca Renault in Rusia, Columbia, Venezuela si Ecuador. Dupa prezentarea conceptului Dacia Logan Steppe (foto), la Salonul Auto de la Geneva, uzina de la Mioveni isi va extinde efectiv productia in luna septembrie a acestui an, cand va fi lansata versiunea Break, cu cinci sau sapte locuri, pentru ca mai tarziu sa fie programata aparitia altor patru versiuni, printre care si un vehicul utilitar.

CAMPANIE. Automobile Dacia a inceput campania de promovare Caravana Dacia, aflata la a patra editie, ocazie cu care pot fi testate 15 masini, atat variantele pe benzina ale modelului Logan, cat si autoturismele echipate cu propulsoare diesel. De azi si pana la data de 18 iunie, aceasta campanie va trece prin zece orase, respectiv Craiova, Timisoara, Ramnicu Valcea, Bucuresti, Cluj, Oradea, Baia Mare, Bacau, Iasi si Constanta. Primul oras in care va poposi "caravana" este Craiova, unde amatorii de testarea unui Logan o pot face pana la sfarsitul acestei zile.

×
Subiecte în articol: auto logan