x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

06 Iun 2007   •   00:00

In ţară

6-9 Iunie. ExpoAgroUtil, Mamaia, judeţul Constanţa. Utilaje, materii prime şi alte accesorii necesare agriculturii vor fi expuse in această perioadă in Complexul Aurora.

13-16 iunie. Timagraliment, Timişoara. Tărgul de larg consum se adresează atăt persoanelor interesate să incheie afaceri, căt şi amatorilor de noutăţi in industria alimentară.

13-16 iunie. Vipena, Cluj. Vănătorii vor fi interesaţi de acest eveniment, deoarece se va organiza şi o secţiune culinară cu preparate din vănat.

In lume

7-10 iunie, Festivalul Bavarez, München. Valuri de bere şi kilometri de cărnaţi vor fi pregătite pentru a-i intămpina pe petrecăreţi.

9-11 iunie. World Tea Expo, Atlanta, SUA. Este unul dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate ceaiului. Se vor prezenta de la sortimente şi pănă la servicii de ceai.

5-7 iunie. SeeFood, Moscova, Rusia. Rusia este una dintre cele mai mari exportatoare de fructe de mare. De aceea, in fiecare an organizează un tărg de profil. (C.C.)

DONAŢIE. La 23 mai, Editura Reader’s Digest a continuat Campania naţională de donaţie de carte, "Profesorul tău de cultură generală", iniţiată anul trecut. Anul acesta, Şcoala Nr. 197 din Bucureşti a fost gazda evenimentului onorat de Andreea Marin-Bănică. Au fost donate 25.000 de produse de cultură generală. La această editură au apărut cărţi precum: "O masă intr-o farfurie", "Redescoperiţi secretele bunicii", "Cum gătim fără grăsimi" sau "Rapid şi delicios". (C.D.)

ANIVERSARE. Un concept unic in Bucureşti, cu capital sută la sută romănesc, lanţul de restaurante şi cafenele City Grill a implinit trei ani! Deşi orientată spre tendinţele gastronomice ale secolului XXI, firma a "riscat" in ultimul an, relansănd şi unul dintre cele mai vechi restaurante din Capitală, "Carul cu bere", infiinţat in secolul al XIX-lea. (T.C.)

×
Subiecte în articol: agenda