x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

13 Iun 2007   •   00:00

In ţară

22 iunie-25 iunie. Zilele Sucevei. Muzica, dansul, voia bună şi bucatele bucovinene vor fi atracţia sărbătorii care va avea loc la Casa de Cultură Suceava.

20-23 iunie. Tărgul Olarilor, Piteşti. La tărg vor participa meşteşugari din toată Muntenia, care vor expune spre vănzare vase de lut dintre cele mai diverse.

24-25 iunie. Băneşti, Prahova. Festivalul Cireşelor. Parada portului popular, muzică de fanfară, spectacole folclorice, manifestări sportive şi o mulţime de bucate care au ca ingredient principal cireşele.

In lume

21-24 iunie, Food Taipei 2007. Taipei, Taiwan. A XVII-a ediţie a unui eveniment unde show-rile de artă culinară ocupă cel mai important loc.

22-24 iunie. Festivalul Homarilor. Placencia, Belize. Evenimentul marchează deschiderea sezonului de pescuit homar şi de-a lungul a trei zile toată lumea se va delecta cu delicatesele marine.

22-24 iunie. Expoziţie de fructe de mare. Shanghai, China. La tărg sunt aşteptaţi expozanţi din intreaga lume, dar şi bucătari care vor pregăti fructe de mare. (C.C.)

Vinurile Dunării. Carl Reh Winery, filiala romănească a grupului german Reh Kendermann Weinkellerei - una dintre cele mai moderne crame şi principalul exportator de vinuri din Germania in intreaga lume - a implinit cinci ani de la intrarea pe piaţa vinurilor din Romănia. Evenimentul a fost sărbătorit la crama proprie de la Oprişor, din judeţul Mehedinţi, printr-o degustare de şapte produse ce au imbinat intr-un mod reuşit aroma strugurilor cu cele de vanilie, fructe de pădure, miere sau pelin: Chardonnay 2006, La Cetate Tezaur Chardonnay 2006, La Cetate Pinot Noir 2006, Shiraz 2004, La Cetate Tezaur Cabernet Sauvignon 2004, Dornfelder 2005, La Cetate Merlot 1999. Valoarea vinurilor din gamele La Cetate, Val Duna şi River Route a fost confirmată prin căştigarea numeroaselor premii la concursurile interne şi internaţionale. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda