x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

de Simona Chiriac    |    Gabriela Boeriu    |    22 Oct 2008   •   00:00

Începând cu 3 octombrie, la Restaurantul Heritage din Capitală, gurmanzii fini vor fi bucuroşi să audă că în fiecare vineri au ocazia să se lase vrăjiţi de gustul inconfundabil al fructelor de mare.

Seara fructelor de mare. Crabi, homari, stridii, crevete, toate acestea sunt proaspete şi aduse de la faimoasa piaţă Rungis din Paris sunt oferite de gazde, pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe.

Într-o atmosferă plăcută, cu muzică de jazz şi în “compania” unui vin bun, între orele 19:00 şi 20:00, cei care nu sunt familiarizaţi cu acest fel de mâncare pot cere ajutorul personalului, pentru a se obişnui cu întregul ritual de servire a acestor delicatese apreciate în lumea întreaga.

Aşadar, dacă v-aţi săturat de serviri banale şi cine obişnuite, cheful acestei locaţii selecte, David Contant, vă invită să vă simţiţi speciali pe toată durata acestei ierni! (G.B.)


ÎN ŢARĂ

25 octombrie. Festivalul Cârnaţilor de Pleşcoi. Berca, Buzău. Sunt invitaţi toţi iubitorii de gastronomie românească.
26 octombrie. Sărbătoarea Recoltei. Colceag-Inoteşti, Prahova. La manifestarea cultural-artistică şi economică va avea loc şi un târg cu produse agricole.
27-28 octombrie. Toamna la Băicoi. Băicoi, Prahova. Se organizează un târg de produse agro-meşteşugăreşti, expoziţii de artă, spectacole. (C.D.)

 
ÎN LUME
22-26 octombrie. Moldagrotech. Chişinău, Republica Moldova. La târg vor fi expuse maşini, echipamente şi tehnologii pentru domeniul agroindustrial.
23-25 octombrie. Alimenta 08. Santiago, Chile. Produse profesionale, servicii şi tehnologii pentru industria alimentară şi catering.
25 octombrie. VegFest. Orlando, SUA. Manifestarea are ca puncte de atracţie demonstraţiile culinare şi concursurile axate pe preparate vegetale. (S.C.)

×
Subiecte în articol: agenda