x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Iepuraşul Jurnalului a vizitat copiii cuminţi

Iepuraşul Jurnalului a vizitat copiii cuminţi

de Dana Cobuz    |    20 Apr 2008   •   00:00
Iepuraşul Jurnalului a vizitat copiii cuminţi
Sursa foto: Karina Knapek/

Zîmbetul unui copil îţi umple inima. Ce păţeşti însă cînd îţi zîmbesc aproape 200 de copii?!

Ce poţi să faci? Îţi încarci inima cu bucurie şi mulţumire cît să o hrănească ani întregi.

Din inimă - Jucării şi dulciuri pentru Creşa Drumul Taberei

 

Zîmbetul unui copil îţi umple inima. Ce păţeşti însă cînd îţi zîmbesc aproape 200 de copii?!

Ce poţi să faci? Îţi încarci inima cu bucurie şi mulţumire cît să o hrănească ani întregi. Aşa am făcut şi noi la mijlocul acestei săptămîni, cînd am dăruit copiilor de la Creşa Drumul Taberei sute de jucării şi dulciuri. Doamnele de acolo ne lăudaseră piticii că sînt cuminţi, buni şi frumoşi, astfel că erau candidaţii ideali pentru Iepuraş. Aşa că Jurnalul Naţional s-a mobilizat, a vorbit cu sponsorii şi chiar i-a trimis Iepuraşului o scrisoare cu antet, în care îi cerea să nu-şi facă program pentru joi, 17 aprilie, pentru că aproape 200 de copii îl aşteaptă la creşă.

 

MULŢUMIRI! Şi toate au mers şnur, cum se întîmplă cînd se pune la cale o faptă bună. Asociaţia “Prietenie şi Toleranţă” le-a adus picilor balansoare, căsuţe şi tobogane. Atlas Technical Trading a venit cu cîteva zeci de jucării “GoGo Roller”. Magic FM a descărcat o maşină plină cu jucării, iepuraşi de ciocolată albă, sucuri şi CD-playere. Raluca Moianu nu a adus-o pe fetiţa sa, Mara, în vizită la creşă, dar a venit cu CD-uri şi cărţi “Poveştile Marei”. Editurile Rao, Corint şi Unicart au dăruit pentru studiere (pînă la cotor) sute de cărţi cu poveşti ilustrate. Mediapro Music şi Cat Music au trimis CD-urile iubite de toţi copiii – Cutiuţa Muzicală şi Cleopatra Stratan. Rostar a încărcat o maşină cu 35 de baxuri cu biscuiţi. Jurnalul Naţional a oferit un televizor LCD şi un home-cinema pentru o cameră de activităţi care este în curs de amenajare, plus jucării şi sucuri pentru toţi copiii. Surpriza petrecerii au fost Anamaria, Matei, Dragoş şi Mihaela de la Clubul Bambini, care au umplut curtea creşei cu baloane şi au oferit tuturor pacheţele cu dulciuri. Nu au lipsit, fireşte, Iepuraşul şi Clowniţa, care au pictat puişori şi iepuraşi pe obrăjorii micuţilor şi au “croşetat” zeci de animăluţe, flori şi inimi din baloane de modelaj.

 

Iepuraşul şi Clowniţa, doi actori cu suflet mare

Iulian Gliţă este actor în toată regula. Dar jocul în faţa spectatorilor “mari” nu-i aduce nici pe de-parte satisfacţia pe care o trăieşte cînd interpretează în teatru sau la petreceri roluri care-i farmecă pe copii. Deşi are propria firmă de evenimente, “The Best Party”, nu ezită să se implice în proiecte sociale şi caritabile. El a fost Iepuraşul Jurnalului Naţional şi nu a venit la Creşa Drumul Taberei singur, ci împreună cu Clowniţa Anca Dămăcuş (şi ea actriţă) şi prietenii de la Bambini.

×
Subiecte în articol: lumea copiilor