x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Materiale semipreţioase pentru amenajări

Materiale semipreţioase pentru amenajări

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    19 Iun 2008   •   00:00

Ametist sau lemn pietrificat natural
Prezenţa materialelor naturale în amenajările de interior urbane este una apreciată, atitudine explicată pe deplin dacă este să judecăm atmosfera încărcată, sufocantă de multe ori din oraşe aşa încît orice fărîmă desprinsă din natură este bine primită într-un ambient.



Ametist sau lemn pietrificat natural
Prezenţa materialelor naturale în amenajările de interior urbane este una apreciată, atitudine explicată pe deplin dacă este să judecăm atmosfera încărcată, sufocantă de multe ori din oraşe aşa încît orice fărîmă desprinsă din natură este bine primită într-un ambient. Cînd aceste materiale sînt şi semipreţioase, prezenţa şi efectul lor într-o încăpere sînt cu atît mai spectaculoase. O resursă în plus încadrată în acest registru, al pietrelor semipreţioase, a fost de curînd adusă pe piaţa din România. Este vorba despre colecţia Caesar Stone’s, lansată de Resido, o colecţie ce ne propune materiale din pietre semipreţioase, cuarţ, ametist sau lemn stratificat natural.

Rezistenţă şi efect terapeutic

De remarcat că formele de utilizare ale materialelor sînt tot mai inventive, ele fiind folosite la acest moment nu doar pentru reţeta consacrată, respectiv la placatul pereţilor sau al podelelor, ci şi pentru piesele de mobilier de baie, bucătărie, living sau terasă. Privitor la colecţie Rabin Machany, general manager al Resido ne-a “atenţionat” de faptul că: “Pe lîngă frumuseţe şi rezistenţă, aceste materiale au şi un efect terapeutic pentru cei care locuiesc în acea casă”. Plăcile din lemn pietrificat sînt de departe cele mai valoroase. Materia primă se găseşte doar în cele mai ascunse păduri ale Braziliei. Iar o bucată de lemn are nevoie de un milion de ani ca să se pietrifice în mod natural.

Valeacascadelor.ro

Cei care au căutat la un moment dat materiale de construcţii şi finisaje ori cei care sunt specialişti ai domeniului cu siguranţă ştiu despre celebra de acum Vale a Cascadelor din Bucureşti. Amplasată în zona de nord-vest a Bucureştiului, Valea Cascadelor s-a dezvoltat continuu de-a lungul a peste 15 ani, ca zonă comercială în care sunt concentrate o mulţime de oferte din domeniile construcţiilor, finisajelor şi amenajărilor, fiind percepută în prezent ca cea mai importantă zonă comercială a Capitalei orientată strict pe produsele amintite. Ştirea privitoare la aceasta este aceea că a fost lansat de puţină vreme portalul valeacascadelor.ro însemnînd că prezenţa acesteia se face simţită şi online.

Maşini de spălat cu 6 ani garanţie

Pînă la 30 iunie, cei de la Whirlpool propun o promoţie privitoare la perioada de garanţie ce vizează produsele cuprinse în gama Al 6-lea Simţ.

Cei care vor achiziţiona o maşină de spălat cu tehnologia Al 6-lea Simţ primesc în plus faţă de termenul legal al garanţiei de doi ani o extindere de 4 ani. În total, aceasta ajunge la 6 ani. Ideea promoţiei este similară promoţiilor din industria auto, dat fiind faptul că şi în cazul electrocasnicelor mari, cumpărătorii îşi doresc să se asigure că produsele pe care le cumpără îşi vor menţine nivelul de performanţe şi fiabilitate în timp.

Cei care cumpără acest model de maşini de spălat pînă la data de 30 iunie primesc un card de garanţie, cu care se vor putea prezenta la partenerii autorizaţi de service ori de cîte ori au nevoie, orice eventuale intervenţii fiind gratuite timp de şase ani. Cardul este valabil însoţit de certificatul de garanţie al produsului.

×