x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul SISTEME PENTRU ACOPERIŞ/Preţuri speciale practicate pentru luna martie

SISTEME PENTRU ACOPERIŞ/Preţuri speciale practicate pentru luna martie

12 Mar 2009   •   00:00

La începutul acestui an, cei de la Lindab au lansat campania promoţională "Culoarea lunii", având drept mecanism preţuri speciale la achiziţia produselor de o anumită culoare sau combinaţie de culori.




În luna februarie culoarea la care s-au aplicat reduceri de preţ a fost Roşu 758, acordându-se reduceri de 30% la achiziţia unui sistem complet de acoperiş de această culoare.

În această lună, campania continuă, propunând preţuri speciale, de această dată pentru combinaţia de acoperiş şi ţiglă metalică în culoarea Roşu 724, cu sistemul de jgheaburi şi burlane în culoarea Negru 015 (exemplificare în foto).

Campania este valabilă în perioada 3-31 martie, iar reducerea acordată la achiziţionarea unui sistem complet în aceste culori este tot de 30%. Campania este valabilă numai prin reţeaua de parteneri naţionali Lindab. Un pont interesant de urmărit, pe site-ul firmei este Configuratorul de culori, un instrument care vă permite să faceţi potriviri de culoare între faţadă, acoperiş şi sistemul de jgheaburi şi burlane.

 

Un nou show-room cu soluţii pentru amenajare

La începutul lunii februarie, a fost deschis un nou magazin dedicat celor care caută soluţii pentru amenajările de interior. Este vorba despre primul show-room cu soluţii integrate al Unican - producător de mobilier personalizat, deschis în cadrul Grant Shopping center din zona Crângaşi.

Conceptul de soluţii integrate înseamnă că pe lângă mobilierul personalizat clienţii pot alege acum şi variante pentru tapet, perdele, draperii  şi covoare. Prin parteneriatul cu Electrocasnice SRL, distribuitor al produselor Hotpoint Ariston, sunt oferite şi variante de electrocasnice încorporate pentru bucătării. Noul show-room acoperă prin modelele expuse funcţiile majore ale casei şi oferă o mare diversitate de preţuri. Spre exemplu, preţul unei bucătării începe de la 2.400 RON şi poate ajunge la 20.000 RON în funcţie de sistemele folosite.

×