x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Stai liniştit! ceva înregistrează totul

Stai liniştit! ceva înregistrează totul

de Alexandru Radescu    |    27 Iun 2009   •   00:00
Stai liniştit! ceva înregistrează totul
Sursa foto: /

VIDEORECORDERE BOSCH DIVAR PENTRU ŞCOALĂ, BLOCURI, HOTEL, BĂNCI. Ne place sau nu, ceva filmează. Pe stradă sau la locul de muncă, la şcoală sau la cazinou, în instituţii publice sau private.



Unii ar spune că este doar şmecherie de business, alţii sunt obsedaţi de măsuri de securitate, alţii sunt păţiţi. Singurul punct în care cu toţii sunt de acord e acela că vorbim de o industrie în continuă creş­tere. Iar internetul, conexiunile broadband au permis o diversificare a producţiei, apariţia unor soluţii noi.

CODARE, REDARE

Bosch oferă pe acest segment gama Divar, modelele XF, MR cu care bene­ficiaţi de până la 16 canale de înaltă rezoluţie, înregistrare în timp real şi posibilitatea de vizualizare şi control al camerelor, gestionare a alarmelor şi verificare a stării echipamentelor. Seria XF este potrivită pentru sisteme medii şi mari sau sisteme în creştere. Prin tehnologia de compresie H.264 se reduc atât lăţimea de bandă a sistemului, cât şi cerinţele de stocare. Costurile de stocare sunt diminuate astfel cu până la 30% în comparaţie cu sistemele care folosesc codare MPEG-4 tradiţională. Capacitatea de stocare poate fi extinsă până la 4 TB.

Modelul Divar XF este dezvoltat pentru centre comerciale, bănci şi instituţii financiare, centre urbane şi aplicaţii de monitorizare publică, supravegherea zonelor aglomerate, cazinouri şi complexuri hoteliere. Modelul MR este mai potrivit pentru şcoli, blocuri de locuinţe.

5000-95245-08_15_case6copy.jpg

LIBERTATE ÎN BUCĂTĂRIE: MIXER FĂRĂ FIR

De fiecare dată când mama are nevoie de mixer, trebuie să se poziţioneze în apropierea prizei. Iată că producătorii de electrocasnice au venit cu o soluţie şi pentru acest inconvenient: mixer de mână fără fir. Philips HR 1378 este un mixer de mână cordless care dispune de lame cu dublă acţiune: funcţionează pe orizontală şi pe verticală pentru a tăia cele mai diverse ingrediente, de la brânză dură la cuburi de gheaţă. Este întotdeauna gata de utilizare, având o bază de încărcare practică, precum şi baterii Li-ion care oferă o durată de funcţionare de până la 20 de minute. Pentru o acţiune curată şi rapidă, mixerul prezintă o apărătoare împotriva stropilor, un vas tocător XL pentru mixarea cantităţilor mari şi lame zimţate pentru zdrobirea gheţii. Mixerul de mână Philips HR 1378 este disponibil la un preţ de 517 lei.

×