x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vor putea fi schimbate la fel de uşor precum o simplă piesă de mobilă

Vor putea fi schimbate la fel de uşor precum o simplă piesă de mobilă

08 Ian 2009   •   00:00

Studiile efectuate de un mare producător de produse dedicate montării, renovării şi întreţinerii tuturor tipurilor de pardoseli relevă tendinţele pentru 2010.



Cum se vor comporta clienţii în 2010 atunci când va veni vorba despre pardoseala din locuinţa sau biroul lor? Ce aşteptări au de la produse? Ce vor alege şi de ce? Sunt doar câteva dintre întrebările la care UFloor Systems a găsit câteva răspunsuri concludente, care au reafirmat direcţia bună în producţia de produse dedicate montării, renovării şi întreţinerii finisajelor pentru pardoseli. Lumea se grăbeşte, asta este una dintre cele mai importante constatări ale experţilor brandului internaţional. De aceea produsele căutate de către consumatori vor fi cele care asigură lucrări rapid şi impecabil realizate, cu efort minim şi costuri cât mai accesibile.

Renovări fulger

Dincolo de aparenţe, sectorul renovărilor va creşte substanţial, iar viteza în transformarea spaţiilor va conta enorm. De aceea, UFloor Systems a lansat produse revoluţionare sub gama Switchtec, o tehnologie nouă în materie de adezivi. Spre exemplu, cu produsul Sigan 2 va fi posibil montarea unei noi mochete, a unei pardoseli din PVC sau cauciuc direct pe vechiul finisaj, fără a fi nevoie de îndepărtarea acestuia. Nu numai că se salvează timp, se evită murdăria specifică de şantier, praf şi zgomot, ci se poate ca noua pardoseală să poată fi folosită imediat, fără timpi de aşteptare intermediari.

De asemenea, un astfel de produs prezintă şi avantaje ulterioare. Spre exemplu, materialul acoperitor pentru pardoseală lipit cu ultima generaţie de adezivi va putea fi foarte uşor îndepărtat împreună cu stratul de adeziv, fără a fi lăsate reziduri în urma dezlipirii. Asta duce la o libertate creativă foarte mare, deoarece reamenajările pot deveni simple, rapide şi de mare efect. În numai şase ore o suprafaţă de 100 de metri pătraţi de finisaj pentru pardoseală va putea fi complet reînlocuită.

Toate produsele destinate montării acoperirilor pentru pardoseli din noua gamă  Switchtec sunt inodore şi fără solvenţi sau alte produse dăunătoare. Spre exemplu, Sigan 1 este special creat pentru lipirea linoleumului, pardoselilor PVC, mochete direct pe suprafaţa suport, Sigan 2 este un adeziv pentru montarea finisajelor noi peste cele existente vechi, iar Sigan 3 poate fi folosit pentru pardoseli din lemn, laminate, piatră artificială şi terrazzo.

×