x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Dopo festival, jurnal de final

Dopo festival, jurnal de final

de Ruxandra Predescu    |    04 Sep 2006   •   00:00
Dopo festival, jurnal de final
A FOST SI VA MAI FI
A fost greu de organizat Festivalul "Folk You!"? A trecut, nu mai conteaza! Urmeaza altul, mai tare...

Anul trecut eram in concediu la Vama Veche cand s-a intamplat "Folk You!", si nici nu lucram la Jurnalul National. Am fost la concerte, mi-a placut. Anul acesta m-am trezit un fel de producator executiv al festivalului si, stiti ceva?, mi-a placut si mai mult! Doar cand organizezi un asemenea maraton muzical iti dai seama ca acesti artisti si muzica lor inseamna enorm pentru multi oameni. "Am avea nevoie de vreo doua mese si doua bancute aici, langa scena." "Da’ ce fel de concert aveti?" "Muzica folk." "Aaaa, siguuuur, pentru folk orice." Cam asa s-au desfasurat "ostilitatile" in majoritatea locurilor, chiar si la terasa cu manele din Costinesti.

In Mamaia a trebuit sa mutam scena a doua zi. Scena cantarea cateva tone, insa nimeni nu s-a descurajat... In ultima seara, pe Plaja Majestic/Palm Beach, briza a adus decibeli de la Akcent, dar si mare parte din publicul lor... Asa a fost atmosfera peste tot: public cald, daruit, dedicat.

MULTUMIRI. Pentru Costinesti, multumiri primarului Cristea, lui Laufer, lui Claudiu de la Veral, celor de la Vila Paun si Hotel Azur, dar mai ales Emiliei, gazda noastra de la Forum, si echipei ei de la receptie, care ne-a suportat vreme de patru saptamani!

Pentru Vama si 2 Mai, ramanem datori primarului Urdea din Limanu si, mai ales, Mitocanilor, care ne-au ajutat si cu curent, dar si cu multa ingaduinta. NB pentru Cosmin - prietenii stiu de ce!

La Neptun, in ultimul week-end, ne-au ajutat primarul si viceprimarul Mangaliei, cei de la Apele Romane (avizul pentru concerte a fost obtinut in timp-record!) si echipa de la Radio RFI.

In fine, "Folk You!" nu se putea fara echipa Jurnalului (se stiu ei!) si nu s-ar fi vazut fara prietenii de la Radio3Net si TVR 2. Taman de aceea, treceti "Folk You!" in agenda pe 2007. Ne vedem tot pe plaja!
×
Subiecte în articol: editie de colectie