x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 3 exerciții care te ajută să pari mai înaltă și grațioasă. Plus că fac minuni pentru abdomen

3 exerciții care te ajută să pari mai înaltă și grațioasă. Plus că fac minuni pentru abdomen

de Andreea Sava    |    25 Feb 2017   •   00:30
3 exerciții care te ajută să pari mai înaltă și grațioasă. Plus că fac minuni pentru abdomen
Sursa foto: andreeasava.ro

Alura unui om este, de cele mai multe ori, cea mai importantă. Este și o expresie, uite strâmbul ăla ce costum mișto are, când, de fapt, este vorba despre CUM porți o anumită haină. Sunt persoane care au o anumită prezență care atrage privirea, chiar dacă nu arată, neapărat, cel mai bine.

Și foarte multe persoane, în ziua de astăzi, au o problemă de postură, din cauza pozițiilor deficitare pe care le presupune munca de birou. Nu e, însă, niciodată prea târziu sau imposibil de corectat.

Pentru asta ajută foarte mult exercițiile din categoria izometricelor, adică cele care presupun menținerea unei poziții o anumită perioadă de timp, începeți de la 15 secunde, sau cât puteți, până la 1 minut sau chiar mai mult. Cel mai important este ca poziția să fie cea corectă.

Pe lângă îmbunătățirea posturii și întărirea mușchilor coloanei vertebrale, care se va traduce în dispariția durerilor de spate, aceste exerciții vă vor antrena absolut tot corpul dar, în special, vor face minuni pentru abdomen.

1. Scaun la perete

Sprijiniți-vă de perete în poziția care imită statul pe scaun. Acest exercițiu lucrează foarte bine trenul inferior dar și abdomenul. Ca în cazul oricărui antrenament, trebuie să încordați toți mușchii pe care îi puteți încorda. Oricum, izometricele vă țin în tensiune și dacă nu vreți.

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×