x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 5 secrete de îngrijire pentru a arăta cu 10 ani mai tânără

5 secrete de îngrijire pentru a arăta cu 10 ani mai tânără

28 Ian 2016   •   23:08
5 secrete de îngrijire pentru a arăta cu 10 ani mai tânără

Îngrijirea tenului ar trebui să fie o prioritate pentru orice femeie, indiferent de vârstă. De fapt, pentru a vă menține aspectul tânăr, este necesar să vă preocupați de acest aspect din tinerețe.

Potriv mujerhoy.es, cele cinci secrete ale femeilor care par cu 10 ani mai tinere sunt:

1. Printre produsele lor cosmetice se găsește doar esențialul
Ritualul de îngrijire anti-îmbătrânire este constituit din protecție UV, retinoizi și hidratare. Pentru a preveni îmbătrânirea, trebui să utilizați aceste trei produse astfel: aplicați o cremă cu factor de protecție solară 50 în fiecare dimineață, urmată de o cremă hidratantă. Seara, după demachiere, trebuie să folosiți un produs pe bază de retinol, care stimulează producția de colagen.

2. Nu se ascund în spatele machiajului
În general, persoanele care au probleme cu pielea (câteva riduri de expresie) au tendința să le acopere cu mult, mult machiaj. Totuși, aceste produse nu fac decât să vă adauge câțiva ani pe chip. Cel mai bine ar fi să optați pentru fonduri de ten fluide, concepute pentru piele matură, o pudră translucidă ușoară în zona T, iar pe pomeți puteți aplica un iluminator.

3. Fac sport în fiecare zi

Fac sport pentru a-și menține greutatea, pentru a scăpa de stres, pentru o stare de bine. Indiferent de motiv, sunt consecvente. Studiile au arătat că persoanele mature care fac exerciții fizice funcționează din punct de vedere fiziologic la fel ca ca tinerii. În plus, sportul este benefic pentru piele, facând-o să arate proaspătă și strălucitoare.

4. Își protejează mâinile, nu doar fața

Fața și mâinile sunt cele mai expuse părți ale corpului, prin urmare și cele mai vulnerabile în fața factorilor externi. Pentru ca mâinile să arate bine, trebuie să folosiți produse similare celor pe care le aplicați pe față.

5. Sunt încrezătoare și au atitudine
Persoanele care îmbătrânesc frumos au ceva în comun: încrederea în propria persoană. Nu își doresc să pară mai tinere decât sunt și nu vor să atragă atenția prin machiaj și vestimentație neadecvate.
 

×
Subiecte în articol: piele ingrijirea tenului îngrijire