x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 5 trucuri simple și eficiente pentru strălucirea părului

5 trucuri simple și eficiente pentru strălucirea părului

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2023   •   22:00
5 trucuri simple și eficiente pentru strălucirea părului
Sursa foto: Hepta

Menținerea strălucirii și sănătății părului reprezintă adesea o adevărată provocare. Șampoane, produse de volum și protecție, pieptănare corectă, vizite la coafor sunt acțiuni uzuale care fac parte din rutina oricărei femei.

Iată câteva trucuri simple și eficiente pentru a-ți menține strălucirea și sănătatea părului:

1 Ou, avocado și ulei de cocos

O mască de păr făcută acasă este poate cea mai bună metodă. Nu conține substanțe chimice și ajută la hrănirea și hidratarea firului de păr. Cele mai eficiente produse sunt gălbenușul de ou, avocado, uleiul de cocos. 

2. Detoxifiere

Acumularea de  praf și alte reziduuri din păr dau acestuia un aspect tern și neîngrijit. Astfel că este bine să-l speli cu un șampon detoxifiant din când în când pentru a elimina complet aceste substanțe.

3. Ingrediente organice și naturale

Un păr sănătos trebuie ferit de deteriorare prin folosirea de produse care să nu îl agreseze și să îl protejeze de soare. Trebuie evitate astfel cele termice și sunt recomandat măștile, serurile, balsamurile. 

4. Perie pentru stimularea circulației

Masarea scalpului stimulează circulația care ajută ca părul să crească mai sănătos și mai rezistent. Sunt astfel de preferat periile de silicon special concepute pentru masaj.  

5. Apă rece

Clătirea cu apă rece este perfectă pentru vitalitatea și strălucirea părului. Aceasta închide cuticulele și protejează firul de păr, potrivit 20minutos.es., citat de dcnews.ro.

×
Subiecte în articol: păr stralucire