x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 7 concepții greșite care vă împiedică să scădeți în greutate

7 concepții greșite care vă împiedică să scădeți în greutate

08 Iun 2014   •   08:10
7 concepții greșite care vă împiedică să scădeți în greutate

 Cand reveniti la dieta normala, restaurarea greutatii se initiaza, si dati vina pe dieta care ati folosit-o si pe eforturile care au fost in zadar. Motivul, cu toate acestea, nu poate fi in aici, cin in obiceiurile daunatoare si nesanatoase pe care le avem.

Succesul in multe planuri de dieta depinde in cea mai mare parte pe … materia noastra cenusie. Adica din ceea ce stim si cum aplicam pentru a obtine rezultatul dorit.
Tot mai multe studii arata ca dietele prin care incearcam sa pierdem in greutate, nu conduc la rezultatele dorite. Si da, e adevarat – uneori slabim putin, dar temporar.

1. Nu va puteti abtine de la unele produse alimentare
Multi oameni cred ca ciocolata literalmente ne forteaza s-o mancam. De fapt, totul depinde de puterea noastra de a ne opune.

2. Credeti ca exista alimente bune si rele
Nu-i adevarat! Mancarea nu poate avea caracteristici umane. E doar mancare – grasa, sarata, saraca in grasimi, cu multe fibre, etc. Alegerea este de partea ta.

3. Credeti ca vei pierde in greutate fara sa faci ​​miscare
Este posibil si practic. Dar, de asemenea, o dieta fara miscare poate fii complet inutila – greutatea vine inapoi foarte curand.

Citeste mai departe AICI.

×
Subiecte în articol: felicia cură de slăbire