x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Alimente care păcălesc foamea

Alimente care păcălesc foamea

de IncomeMagazine    |    30 Sep 2012   •   05:45
Alimente care păcălesc foamea

Daca tocmai ai incheiat o cura drastica de slabire, trebuie sa ai grija ce mananci dupa, fiindca e foarte usor sa pui la loc kilogramele pierdute. Si chiar daca nu ai tinut dieta, dar vrei sa ai un regim de viata sanatos, te confrunti cu inamicul principal - senzatia de foame.
Peste senzatia de foame poti trece destul de usor daca vei consuma inainte de masa anumite alimente, sanatoase, care te ajuta sa-ti reglezi apetitul si sa adaptezi ulterior portiile de mancare adevaratelor nevoi ale organismului tau. Iata care sunt alimentele care 'taie' senzatia de foame si care te vor ajuta, incet-incet, sa revii la un regim de viata sanatos, fara a exagera cu restrictiile.
Iaurtul
Acesta potoleste rapid senzatia de foame, chiar daca vei manca portii mici. Prin continutul bogat de substante nutritive care sunt absorbite rapid in organism, datorita fermentilor si enzimelor pe care le contine, iaurtul te ajuta sa-ti mentii silueta. Este un aliment excelent, pe care-l poti consuma seara, dupa ora 19.00, in momentul in care apare senzatia de foame si nu doresti sa mananci altceva care iti pune in pericol silueta. Iaurtul trebuie consumat impartit in portii cat mai mici, pe tot parcursul serii, si vei fi multumita ca ai reusit sa nu consumi masa de seara, care este inamicul siluetei. Atentie! E bine sa mananci iaurt simplu, nu cu fructe.

Citeste mai mult despre alimentele care pacalesc foamea

Citeste si

PERICOLELE DULCI. Indulcitorii, la fel de nocivi ca zaharul

Descoperire noua in tratarea diabetului zaharat

Uleiul din seminte de canepa, o comoara pentru sanatate!

Ce 'super alimente' ar trebui folosite pentru o dieta sanatoasa
Cum sa scapi de oboseala. Topul alimentelor energizante

Mirodenia care poate preveni diabetul
Trateaza hipertensiunea si colesterolul cu plante
7 alimente care te ajuta sa slabesti
Lamaia te ajuta sa slabesti sanatos
ZECE motive pentru a bea cafea

×
Subiecte în articol: alimente foame