x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Aparatul lingual

Aparatul lingual

21 Noi 2011   •   21:00
Aparatul lingual

Tratamentul ortodontic reprezinta cel mai conservator tip de tratament dentar, capabil sa ofere in acelasi timp rezultate estetice si functionale ce se apropie de perfectiune.

Din ce in ce mai multi adulti solicita tratamentul ortodontic si opteaza pentru cea mai fizionomica varianta. Bracketii vestibulari (ce se aplica pe fata externa a dintelui) ceramici pot reprezenta o optiune pentru pacientii adulti si adolescenti, dar majoritatea pacientilor cauta un sistem invizibil si eficient.
Solutia ce se adreseaza pacientilor cu cerinte estetice deosebite este reprezentata de aparatul lingual Incognito.

Bracketii linguali se aplica pe suprafata interna a dintilor si sunt complet invizibili din exterior.Nu determina nici un impediment din punct de vedere estetic. Bracketii vestibulari, fie ei ceramici sau din material compozite, se pot observa intr-o masura mai mare sau mai mica. Acesta reprezinta unul dintre motivele pentru care multi dintre pacienti refuza tratamentele ortodontice.

Un alt avantaj major este ca ofera un tratament extrem de individualizat. Amprenta realizata in cabinet de medicul ortodont este trimisa catre un laborator din Germania, unde fiecare bracket este confectionat cu ajutorul unui sistem computerizat in functie de pozitia finala ideala a dintelui. Intreg tratamentul este realizat cu bracketi si arcuri create special pentru fiecare pacient in parte. Acest lucru confera tratamentului o precizie deosebita cu rezultate exceptionale.

Medicul dumneavoastra ortodont a absolvit un curs de certificare ce ii atesta competenta de a trata cu rezultate ideale. In principiu, orice anomalie dento-maxilara se poate trata cu succes folosind acest sistem. Rezulatele sunt spectaculoase si vor aparea intr-un timp foarte scurt.
Doctor Cristina Neaga, medic specialist ortodontie-pedodontie

×
Subiecte în articol: aparat lingual jurnalul de sanatate