x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Când ne îndrăgostim de fapt

Când ne îndrăgostim de fapt

06 Sep 2016   •   17:48
Când ne îndrăgostim de fapt

Cercetătorii americani au studiat fenomenul și au descoprit că săgeata lui Cupidon nu țintește din prima posibila victimă a dragostei. Are nevoie câteva încercări, scrie clickpentrufemei.ro.

Potrivit ultimelor studii în acest sens, doi tineri au nevoie să se vadă de cel puțin trei ori ca să înceapă să se îndrăgostească.

Se spune adesea că cu cât vedem pe cineva de mai multe ori, cu atât riscăm să ne obișnuim și chiar să ne plictisim de persoana respectivă. Studiile, însă, arată exact opusul.

Dacă faci cunoștință cu un bărbat și nu ți-a trezit niciun interes la prima vedere, nu dispera. Sunt șanse mari să ți se aprindă călcâiele după a treia întâlnire, mai exact la a patra.

Oamenii de știință de la Colegiul Hamilton din New York au făcut un experiment la care au participat mai multe persoane, cărora li s-a solicitat să acorde un punctaj de la 1 la 9 unor fotografii tip portret.

Nu mai puțin de 112 fotografii au fost prezentate grupului de 22 de tineri, bărbați și femei, niciunul care să fie implicat în vreo relație.

×
Subiecte în articol: dragoste îndrăgostire iubire