x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Ceaiul cu efecte benefice asupra tensiunii arteriale. Lidia Fecioru: „ „Acest leac este foarte bun și pentru ...”

Ceaiul cu efecte benefice asupra tensiunii arteriale. Lidia Fecioru: „ „Acest leac este foarte bun și pentru ...”

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2024   •   18:00
Ceaiul cu efecte benefice asupra tensiunii arteriale. Lidia Fecioru: „ „Acest leac este foarte bun și pentru ...”

Un anumit ceai are efecte benfice asupra tensiunii arteriale dar și a incontinenței urinare.

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru spune că ceaiul din semințe de mărar reglează tensiunea arterială dar ajută și să nu mai mergi des la toaletă.

„Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile. Acest leac este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială. De asemenea, e indicat şi pentru cei care nu pot reține urina, care au scăpare de urină sau incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă. Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac”, a declarat specialista pentru Antena 3 CNN.

Mod de preparare

Acest ceai trebuie băut de 10-15 ori pe zi, câte o gură. Tratamentul durează 10 zile.

„Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă. Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem câte o gură, câte o gură de 10-15 ori pe zi. Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui și ghiftuiți. Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând. După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a explicat Lidia Fecioru.

×