x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos De ce e bine ca adulții să folosească uleiul de bebeluși

De ce e bine ca adulții să folosească uleiul de bebeluși

17 Oct 2016   •   17:50
 De ce e bine ca adulții să folosească uleiul de bebeluși

Special conceput pentru a hidrata pielea sensibilă a bebelușilor, uleiul de corp destinat micuților are întrebuințări și pentru adulți. Neavând în compoziție alcool, coloranți artificiali, parabeni sau parfum, este ideal pentru îngrijirea pielii, scrie clicksanatatate.ro.

Ai rămas fără demachiant? Întinde câteva picături de ulei de bebeluși pe față și pe gât, prin mișcări circulare. Lasă produsul să acționeze câteva minute și îndepărtează cu o dischetă demachiantă sau cu un prosop curat. Spre deosebire de săpunurile dure sau de unele produsele de curățare din comerț, uleiul îndepărtează machiajul și impuritățile de pe piele fără a o usca.
Răsfăț pentru corp

Ai pielea foarte uscată, cu tendințe de descuamare? Aerul uscat sau umed și trecerea de la un anotimp la altul își pot pune amprenta asupra aspectului pielii. Pentru a limita uscarea tegumentului și a menține echilibrul cutanat, masează-ți corpul cu ulei de bebeluși imediat după ce ieși de la duș. Produsul hidratează pielea de 2 ori mai bine decât o face o loțiune de corp, susțin specialiștii.

×
Subiecte în articol: ulei de bebeluș