x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Frumusețe de pe vremea bunicii. Tratamente naturiste pentru o piele sănătoasă și frumoasă

Frumusețe de pe vremea bunicii. Tratamente naturiste pentru o piele sănătoasă și frumoasă

27 Ian 2017   •   20:51
Frumusețe de pe vremea bunicii. Tratamente naturiste pentru o piele sănătoasă și frumoasă

Chiar dacă nu reprezintă o boala de piele, petele pigmentare îți pot da serioase bătăi de cap. Din fericire există câteva remedii la îndemână, prin care le poți elimina sau face mai puțin vizibile.


Cauzele apariției inesteticelor pete sunt multiple: vârsta înaintată, dereglărilor hormonale, sarcina. De cele mai multe ori însă, petele închise de pe piele sunt provocate și accentuate de expunerea la soare. Principalul vinovat este melanina, pigment cu rol de protecție care, atunci când se acumulează în exces în contact cu radiațiile solare, tenul se pătează.

Estomparea sau chiar eliminarea acestor neplăceri cu care ne confruntăm după trecerea verii, se poate realiza, pe lângă orice mijloc de exfoliere care încurajează regenerarea celulelor cu ajutorul cremelor și măștilor cosmetice. Unele sunt produse dermatologice și se găsesc la farmacii, altele, din fericire, se pot prepara acasă, cu ingrediente naturale.

Alege-o pe cea care îți priește!

Castravetele, pătrunjelul și lămâia sunt principalele arme în lupta cu petele închise de pe suprafața pielii.

Tot ce ai de făcut este...........................

CItește continuarea AICI

×