x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Kerastase - tehnologii inovatoare, pentru un păr sănătos

Kerastase - tehnologii inovatoare, pentru un păr sănătos

09 Apr 2021   •   12:37
Kerastase - tehnologii inovatoare, pentru un păr sănătos

Produsele cosmetice Kerastase se disting prin unicitatea formulelor, texturilor, componentelor, precum și prin inovativitatea tehnicilor utilizare.

Și cel mai important, dorința mărcii Kerastase de a satisface cei mai pretențioși clienți în ceea ce privește calitatea și siguranța îngrijirii părului.

Tehnologiile inovatoare, împreună cu standardele înalte de testare și aprobare a produselor cosmetice, permit experților să revoluționeze domeniul cosmetic pentru îngrijirea tuturor tipurilor de păr și scalp.

Istoria mărcii Kerastase

În anul 1964, a apărut noua marcă comercială  pentru îngrijirea părului Kerastase, dezvoltată pe baza formulelor inovatoare și a celor mai eficiente componente din laboratoarele companiei L'Oreal.

Datorită cercetărilor științifice moderne din laboratoarele L'Oréal, marca Kerastase ocupă o poziție de lider în rândul producătorilor mondiali de produse cosmetice profesionale.

Cercetările efectuate de peste 2 mii de specialiști, care dezvoltă activ formule moderne aduc o contribuție imensă la dezvoltarea mărcii și a industriei de frumusețe în general, având grijă în același timp de protecția mediului. Scopul produselor mărcii este de a oferi frumusețe și sănătate părului.

Datorită cercetării și dezvoltării eficiente a laboratoarelor L'Oreal, brandul Kerastase creează cele mai noi formule unice cu ingrediente active. Acestea sunt capabile să restabilească materia părului în profunzime, chiar până la nivelul cortexului.

Gama de produse marca Kerastase

Produsele cosmetice Kerastase nu sunt doar balsamuri și șampoane obișnuite pentru păr. Acestea includ compoziții de lux dezvoltate de profesioniștii L'Oreal pentru îngrijirea părului și a scalpului.

O serie de proceduri cosmetice Kerastase vizează tratamentul, nutriția și regenerarea  părului afectat.

Doar o abordare complexă pentru rezolvarea tuturor problemelor și o îngrijire regulată a părului oferă un rezultat excelent!

Astăzi, sub marca Kerastase, sunt produse un număr impresionant de remedii cosmetice pentru toate tipurile de păr. Fiecare linie cosmetică Kerastase este concepută pentru a soluționa diverse probleme specifice.
 

  • Șamponul Kerastase asigură hidratare și nutriție profundă  părului și scalpului.
  • Fiolele Kerastase sunt utilizate împotriva căderii părului și a fragilității, deoarece ajută la refacerea structurii  deteriorate.
  • Mousse-ul Kerastase lasă un aspect neted, voluminos și strălucitor.

Șampoanele, balsamurile, măștile și alte produse Kerastase nu conțin parabeni, OMG-uri, coloranți, SLS (lauryl sulfat de sodiu).

Componentele enumerate mai sus provoacă afectarea circulației sângelui în cuticulele părului și, prin urmare, părul se epuizează rapid și își pierde strălucirea sănătoasă. Produsele cosmetice Kerastase nu conțin substanțe nocive și sunt absolut sigure.

Produsele cosmetice Kerastase pot restabili în mod eficient structura părului după vopsire. Substanțele incluse în compoziție elimină deteriorarea foliculului de păr,  combate apariția deshidratării și exfolierii. Macronutrienții din componența produselor se acumulează treptat în păr și îi restabilesc structura chiar și în cele mai dificile cazuri.

De asemenea, stimulează creșterea părului. Linia Kerastase Resistance vă va ajuta să întăriți părul subțire și slăbit, datorită complexului Care Cement. Dacă aveți părul creț și uscat, atunci ar trebui să cumpărați produse Kerastase Oleo Curl. Iar Pentru pentru femeile cu păr uscat și neascultător, linia Oleo-relax este perfectă.

Pentru femeile mature, există o serie specială Kerastase Substantif, care compensează deficiența componentelor biologice cauzată de expunerea la timp.

 

×