x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Beneficiile semințelor de pepene verde: Recomandările Lidiei Fecioru pentru sănătate

Beneficiile semințelor de pepene verde: Recomandările Lidiei Fecioru pentru sănătate

de Redacția Jurnalul    |    26 Aug 2024   •   00:20
Beneficiile semințelor de pepene verde: Recomandările Lidiei Fecioru pentru sănătate

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a subliniat importanța semințelor de pepene verde, care, deși adesea sunt aruncate, au numeroase beneficii pentru sănătate.

Ea a sugerat uscarea și fierberea acestora pentru a prepara o cafea sau un ceai bogat în vitaminele B1, B6, fosfor, acid folic, vitamina A și vitamina C. Consumul acestui ceai timp de trei zile, câte un pahar pe zi, poate aduce multiple beneficii. De asemenea, uleiul din semințe de pepene verde este recomandat pentru tratarea acneei și întărirea mușchiului cardiac, având potențial benefic și pentru infertilitate.

„Nu mai aruncaţi seminţele de pe pepenele verde. Le puteţi usca şi face din ele cafea. Le fierbeţi şi puteţi să le faceţi cafea. Le mai puteţi pune într-un litru de apa şi le fierbeţi la foc mic timp de 40 de minte. 

Se bea acest ceai timp de trei zile. Cam un pahar pe zi. Are vitamine B1, B6, fosfor, acid folic, vitamina A, vitamina C.

Uleiul din seminţe de pepene rezolvă problema acneei. Aceste seminţe sunt bune şi pentru infertilitate şi întăresc muşchiul cardiac.", a spus Lidia Fecioru pentru Adevăruri ascunse.

×