x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Măşti miraculoase de iarnă! Cum îşi întreţine Oana Turcu tenul

Măşti miraculoase de iarnă! Cum îşi întreţine Oana Turcu tenul

de CS    |    17 Dec 2012   •   15:22
Măşti miraculoase de iarnă! Cum îşi întreţine Oana Turcu tenul
Sursa foto: facebook

Temperaturile scăzute, vântul şi precipitaţiile sunt principalii factori negativi care ne agresează pielea în sezonul rece. Tocmai de aceea, Oana Turcu va recomanda câteva măşti pentru faţă, destinate tuturor tipurilor de ten, care sa revitalizeze pielea, să o hrănească în profunzime şi să-i redea aspectul plăcut.

Masca pentru tenul normal

Masca de curatare, mască profesională ce înlătură delicat impurităţile şi „celulele moarte” în descompunere naturală, ce fac pielea să devină stinsă şi opacă. Atenţie: nu folosiţi cu frecvenţă excesivă sau pe tenul foarte sensibil, cu acnee, cuperoză sau dermatoză. Aplicaţi masca de curăţare, masaţi delicat, apoi clătiţi.  

Masca pentru tenul uscat

Masca biorevitalizanta, mască profesională în pulbere, multifuncţională, absorbantă, hidratantă, de estompare. Cu colagen şi mucopolizaharide. Se combină cu loţiuni tonice, fiole sau sinergie. În afara acţiunii proprii, masca poate avea infinite acţiuni cosmetice derivate din proprietăţile substanţelor adăugate.

Masca pentru tenul gras, acneic

Biomasca cu namol, mască profesională cu nămol natural în formă cremoasă. Hidratantă, purificantă, nutritivă. Contine nămol natural, colagen, elastină, brusture, ulei de germeni de grîu, unt de karite, ulei de jojoba. Dupa curăţarea cu Lapte Demachiant Hamamelis şi, eventual, Mască de Curăţare (gomaj), întindeţi pe faţă sau decolteu un strat nu foarte subţire, aşteptaţi 15 minute, apoi clătiţi cu un bureţel umed. Aplicaţi un strat fin de cremă din Linia Biosinergic adaptată tipului de ten şi masaţi pînă la absorbţie.

Masca pentru tenul sensibil

Masca biogel, mască hidratantă profesională sub formă cremoasă şi de gel fin. Ajută la destinderea semnelor de oboseală de pe faţă, hidratînd, răcorind şi umezind. Optimă pentru toate tipurile de ten. Contine colagen, elastină, muşetel, hamamelis, nalbă, Rosa canina şi gălbenele. Dupa curăţarea cu Lapte Demachiant Hamamelis şi Loţiune Tonică Hamamelis, aplicaţi Masca Biogel. După 20 de minute, înlăturaţi masca şi aplicaţi pe faţă şi decolteu crema din Linia Biosinergic potrivită tipului de ten.

www.oana-turcu.ro

×
Subiecte în articol: masti ten iarna oana turcu