x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Afirmația uimitoare a Mihaelei Bilic „Eu nu pot să beau apă. Sunt acest om care nu are o relație bună cu apa. Eu trăiesc cu..

Afirmația uimitoare a Mihaelei Bilic „Eu nu pot să beau apă. Sunt acest om care nu are o relație bună cu apa. Eu trăiesc cu..

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2024   •   23:45
Afirmația uimitoare a Mihaelei Bilic „Eu nu pot să beau apă. Sunt acest om care nu are o relație bună cu apa. Eu trăiesc cu..
Sursa foto: Facebook Mihaela Bilic

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a stârnit controverse afirmând că nu bea apă niciodată.

Ea a făcut o declarație surprinzătoare într-un podcast găzduit de Damian Drăghici. Nutriționista a mărturisit că, deși majoritatea specialiștilor și medicilor recomandă consumul regulat de apă pentru o hidratare adecvată, ea preferă să consime lapte, pe care îl consideră mai eficient decât apa în menținerea hidratării organismului.

Citiți și 6 secrete despre sănătate din Japonia. Cum să ai o viață lungă și fericită 

Mihaela Bilic spune că există studii care demonstrează că laptele are proprietăți de hidratare superioare apei, indiferent de forma în care este consumat. Declarația sa a stârnit discuții aprinse în rândul specialiștilor dar și a publicului.

Citiți și Oamenii îmbătrânesc mai repede în două momente cheie din viaţă 

„Eu nu pot să beau apă. Sunt acest om care nu are o relație bună cu apa. Eu trăiesc cu lapte. Îl beau sub orice formă, că este cafea cu lapte, că este sana, că este lapte bătut. Sunt studii care arată că laptele hidratează de cinci până la șapte ori mai mult decât apa. Cantitatea aceea mică de grăsimi, proteine și carbohidrați ajută apa în organism să fie mai bine folosită. Laptele este miraculos ca și aliment!”, a declarat Mihaela Bilic recent în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit libertatea.ro.


 

×
Subiecte în articol: mihaela bilic hidratare sanatate apă lapte