x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Secretele de frumusețe ale Ramonei Bădescu: “Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere”

Secretele de frumusețe ale Ramonei Bădescu: “Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere”

01 Sep 2017   •   18:00
Secretele de frumusețe ale Ramonei Bădescu:  “Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Admirată deseori pentru felul în care arată, Ramona Bădescu, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 9 septembrie, ora 20.00, în postura de concurentă a show-ului “Te cunosc de undeva!”, are secretele sale în materie de frumusețe.

“Familia este motorul meu energetic și sentimental, părinții mei și iubirea care mă leagă de ei. Sunt o persoană foarte echilibrată, îmi plac viciile, dar cu măsură și atâta timp cât nu devin extreme și periculoase pentru sănătatea mea. Mă refer la un pahar de vin roșu bun și un trabuc, în compania prietenilor mei.  Recurg adesea la tratamente naturiste, îmi place să mă îngrijesc constant. Am secretele mele pentru a mă menține așa: fac yoga, sport și încerc să am un mod de viață sănătos, îmbinat cu un regim alimentar. Îmi place să citesc mult, să râd mult – râsul face foarte bine la sănătate. Și încerc să gândesc pozitiv, căci optimismul este foarte important pentru echilibrul organismului”, explică Ramona cum reușește să se mențină tânără și frumoasă.

Și asta nu e tot. “Un tratament pe care îl folosesc cel mai des este cel pe bază de miere, care este miraculoasă pentru piele, o curăță și o hrănește. Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere”, mai spune ea.

Care este personajul pe care Ramona Bădescu îl va imita pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon.

 

×