x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Secretul indian pentru un păr frumos: elixirul care accelerează creșterea părului

Secretul indian pentru un păr frumos: elixirul care accelerează creșterea părului

21 Sep 2015   •   13:35
Secretul indian pentru un păr frumos: elixirul care accelerează creșterea părului

Femeile din India sunt cunoscute în întreaga lume pentru frumusețea podoabei capilare. Probabil v-ați întrebat care este secretul acestora sau daca, pur și simplu, sunt mai norocoase, fiind ajutate de genetică.

Potrivit www.healthyfoodhouse.com, indiencele au utilizat de-a lungul secolelor o rețetă ascunsă, care face minuni pentru structura firului de păr. Ele prepară un ulei special, care întărește rădăcina firului de păr și stimulează creșterea. Elixirul este extras din planta Bacopa monnieri și poartă numele de ulei Brahmi.

Cea mai bună modalitate de a-l folosi este în combinație cu ulei de cocos. Aplicați amestecul de la rădăcina până la vârfuri înainte de a vă spăla părul. Lăsați să acționeze pentru cel puțin 30 de minute. Uleiul Brahmi, care poate fi găsit în orice farmacie de tip plafar, vă va îmbunătăți structura firului de păr și în aproximativ o lună de folosire veți putea observa următoarele efecte benefice:

  • Reduce și previne ruperea părului;
  • Hrănește rădăcina părului și stimulează creșterea;
  • Previne sau elimină mătreața, hidratând scalpul;
  • ×
    Subiecte în articol: păr